Russell je naštvaný: Na Q2 sme určite mali | F1online.sk

„Je to smiešne. Naozaj neviem, čo sa stalo. Prečo všetci poslali svoje autá na trať v rovnakom čase? Nevyhnutne potom nasledovalo to, čo nasledovalo,“ povedal Russell po kvalifikácii. „Skoro tam došlo ku kontaktu. Niekto sa snažil predbiehať, niekto brániť, niektorí išli neuveriteľne pomaly, čím to sťažili ľuďom za nimi.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/10086/russell-je-nastvany-na-q2-sme-urcite-mali

Jasné ty kecal :grin: Vo všerkých tréningoch ste boli na chvoste ale zrazu by ste postúpil do Q2, nedaj sa vysmiať :rofl:

Či mali práve na Q2 to si istá nie som rovnako ako ty. Avšak vezmi v úvahu že Russell mal problém s autom…okrem toho ešte na ňom absolvoval len 2 tréningy. Možno to bolo aj v dôsledku tej minulotýždňovej nehody lebo tie rozdiely medzi ním a Lattifim boli minimálne co zvyčajne nebývajú. Ja si osobne myslím že minimálne absolútne posledný s tým motorom skončiť nemuseli ak by sa nestalo čo sa nestalo. A je rozdiel ci štartuješ zo 16 miesta alebo 19. Najmä ak ten party mod máš ušetrený do pretekov. A navyše ak by dokázali vo Williamse ísť inak a skúsiť využiť situáciu že sú všetci vo vláčiku tak boh vie co by sa dialo. Problém ktorý GR ma je ze to neskúsili a tak nemohli z tej chyby ostatných vyťažiť keďže ho poslali presne tam kde ostatných. Lebo úprimne Williams na výsledok stále potrebuje chyby ostatných. A tím to aj dosť schytal vo vysielačke.
Toto je normálna kritika to strany pretekára ktorému sa logicky nepáči ako to momentálne v outlapoch vyzerá namierená aj voči formátu toho zahrievacieho kola a úprimne si povedzme že spokojný s tým nie sú jazdci a ani my takže zmena tam potrebná je.