Russell dostal podmienečnú pokutu vo výške 5000 eur. Komisárom priznal, že mu je za seba trápne | Magazín F1 - F1online.sk

Také nešťastné vypadnutie, aké zažil George Russell na Veľkej cene Kanady, rozhádže aj psychicky veľmi odolného jazdca. Pilot Mercedesu sa bezprostredne po odstavení monopostu za deviatou zákrutou neubránil emóciám, no keďže pri tom porušil pravidlá, nevyhol sa ani vyšetrovaniu a penalizácii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234321/russell-dostal-podmienecnu-pokutu-vo-vyske-5000-eur-komisarom-priznal-ze-mu-je-za-seba-trapne

Trápna je tá pokuta a hlavne jej výška. Milionára Džordža bude tých 5000 strašne bolieť ak mu ich strhnú.

Neviem čo zúril sezóna nie je ani v polovici a bohužiaľ podľa mňa sa juniorovi rozklepú kolená tak ako minulý sezónu Oscarovi a titul bude žiaľ brať Džordžo

Tu sa Russella musím zastať.

Vypadnúť v takto dôležitých pretekoch a ešte k tomu vo vedení vinou techniky, tam sú podobné emócie na mieste a vôbec mu to nemám za zlé.

Na jeho mieste by asi každý pilot reagoval podobne.

Trápne je skôr jeho večné moralizovanie na adresu iných, najmä Verstappena, ohľadom správania a vysielačiek, keďže Džordž je úplne rovnaký.

6 lajky

Ja skôr nechápem, prečo vystupujú z auta, keď tam je len žltá vlajka. Mali by povinne čakať až do VSC. Taká maličkosť, ktorá môže zachrániť život.

v tychto pripadoch je skor dvojita zlta a ta uz nema daleko od vsc

1 lajk

ako sa hovori u nas, na posrateho aj ■■■■■■ spadne :slight_smile:

zatial co sa tyka niecoho co sa da oznacit za smolu a stastie tak smola ide vylucne na russellovu stranu a stastie na antonelliho

Zase si sa prebal z komatu a ides v kazdom vlakne ■■■■■ pisat ???

Najprv sa ho zastavas ‘‘a vlastne pred kym ? pred pokutou’’ a potom tam povies ze jeho moralizovanie je trapne… ty si tiez vies nasrat do huby poriadne… Verstapen nadava a place vo vysielacke narozdiel od Russella ktory bol sklamany a nahnevany. Nie urevany a vulgarny…

A to su dve roazdielne veci…

Kazdy si dobre pamata na Verstapenove vyplakavanie ked ho prvy krat po 2rokoch postretla technicka porucha, ako vyplakuval do vysielacky aj napriek tomu, ze mal celu sezonu naskok a dominantny monopost.

A pamatame si to aj minuly rok ked bojoval o titul s Norrisom, ako sa neustale stazoval do vysielacky, ked nekruzil na prvom mieste. A co staznost, to staznost na monopost, ktory mu priniesol 4tituly v rade…

A ty tu ides ukazovat prstom na Russella ze moralizuje Ver chovanie ? :smiley: :smiley: :smiley:

Ty nekonecny bojovnik za najlepsieho jazdca galaxie…. kde je teraz ten jazdec co vyhra titul aj na Haase. Hamilton na dochodku si ho povodil s prstom v nose. Ten Hamilton co v F1 uz nema co robit a posielaju ho na dochodok. Kde bol ten nadpriemerne rychly Verstapen ? Zeby nemal monopost o sekundu rychlejsi ? :smiley:

Pekne si sa opustil. A teraz šup naspäť na linku, prestávka skončila a do konca šichty ešte ďaleko. :joy:

Tu vidno dovod jeho neoblubenosti. Mozno to suvisi s tym, ze sa karierou musel prebijat skor sam, naorzdiel od takych ako Verstappen Leclerc ci Antonelli, za ktorych sa hned postavili tie najtazsie vahy v F1.
Georgo mohol namiesto priznania, ze je mu to trapne, povedat, ze tu mate emocie namiesto sterility, aspon mate co ukazovat v TV. Chalan ma trochu taky jojo syndom, najrpv vybuche, potom sa ospravedlnuje. Taky Verstappen vybuchne a sere na to. To je ludom sympatickejsie. Tito dvaja su si podobnejsi ako sa zda na prvy pohlad.

4 lajkov

Toto otocil gombikom? :wink:

No tak to prr. To teda nejsou stejný. Jako mám tě rád Josi, ale tohle přeháníš. :angry_face_with_horns::grin:

1 lajk

Ou, po dlhej dobe psychologicky trefa do čierneho, dávam palec hore. :victory_hand: :slightly_smiling_face:

Ja som doma, ale nevadi, vidim ze si mal co k teme ako vzdy, tak utok na realny zivot….

To nam ako porote na tvoje argumentacne schopnosti a vysku iq staci :+1:

ako ktorym

vacsina ludi(neber len podskupinu fanusikov) praveze spravanie ake ma minimaxo povazuje za arogantne a minimu to toleruju, niektori ho za to az velebia, ale len preto, ze je to spickovy jazdec

ak by bol na urovni takeho ocona, pereza a pod. tak by sa k nemu ti isti vyjadrovali uplne inak. to je proste fakt, niektori ludia tym “elitam” toleruju spravanie ktore by u priemerneho netolerovali

no a praveze clovek co ked vybuchne a dokaze si priznat chybu, ze vybuchol a ospravedlni sa tak je vnimany lepsie ako typ arogantneho mimimaxa

ja napr povazujem za arogantne ked niekto konstatne pouziva derogativne prezyvky a ocakava normalnu diskusiu.

1 lajk

nikto ti to neberie, kludne to povazuj za arogantne, ale nic to nemeni na fakte, ze spravanie minimaxa je proste arogantne a zeriete mu to len preto, ze vyhrava resp. preto, ze ho povazujete za najlepsieho jazdca, ale slabemu jazdcovi by ste rovnake spravanie nezrazli a sami by ste ho oznacovali za arogantneho

Netreba to brat doslovne, ale vacsina pilotov su v tomto rovnaki. Niekto nadava viac, iny menej. Niekto pri frustracii viac bucha do volantu alebo hadze headrest, iny menej.

Podstata je, ze to robia vsetci a je to uplne prirodzene. Emocie k tomu patria.

Je vsak totalne pokrytecke, ked to jeden vycita druhemu.

1 lajk

Aby si mohol hodnotit niekoho IQ, tak by si ho najskor musel mat aspon lahko nadpriemerne, no ty si este aj pod priemerom.

O argumentacnych schopnostiach ani nehovorim, kedze argument je pre teba neznamy pojem.

Mi bylo Russella hodně líto i když fandím Kimimu.
V každém případě na tuhle poruchu doplatili všichni diváci, protože přišli o hodně zajímavé souboje.