Russell bude fandiť Verstappenovi. Dúfa, že jeho hry mu otvoria cestu dopredu | Magazín F1 - F1online.sk

Mysleli by ste si, že George Russell bude v záverečnej bitke o titul fandiť svojmu kamarátovi a krajanovi Landovi Norrisovi, nie svojmu odvekému rivalovi Maxovi Verstappenovi. Ostatne, Mercedesu už o nič nejde, druhé miesto v Pohári konštruktérov je isté a tím v Abú Zabí nemá tempo na víťazstvo. To však neznamená, že Russell sa v nedeľu pohodlne usadí a bude sledovať bitku na čele.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222704/russell-bude-fandit-verstappenovi-dufa-ze-jeho-hry-mu-otvoria-cestu-dopredu

1 Like

On nechce zmiznut v dialke ?
To akoze bude brzdit Landa a Oscara aby ich Mercedesy predbehli ?
O Russellovi v tomto momente zacinam pochybovat …

Podla mna vystartuje a ak zbada, ze im po par kolach odchadza, spomali a bude ich brzdit. Ale neviem ci sa mu to vyplati, Piastri vyckavat s predbiehacim manevrom vyckavat nebude.
Smutne vsak je, ze McLareny maju tragicky topspeed…

Cos cekal, ze rekne do medii na plnou hubu ze nesnasi VER a ze pomuze Mclarenu :face_with_hand_over_mouth:

V zaujme Mercedesu je aby vyhral titul jazdec s motorom Mercedesu.
Je mozne ze originalny Mercedes uz titul nikdy neziska, takze vsetko im bude dobré.

Budúci rok vyhrá titul Mercedes. A s veľkou pravdepodobnosťou aj zopár ďalších v rade.

1 Like

Tomu neverim.
Dobre uz bolo.
Podvod s motorom uz je davno minulostou, druhy krat sa im to uz nema ako podarit.

Veriť mi nemusíš, ale pamätaj na moje slová, keď začnú liezť von prvé správy z predsezónnych testov :slight_smile:

Aston Martin 15151515515 :smirk:

Vidieť nové tváre vyhrať titul by bolo fascinujúce a určite by to bolo zaujímavé, vôbec sa tomu nebránim.

Ale neviem či to zrovna AM-Honda dokážu, obvzlášť, keď majú ževraj vynechať prvé predsezónne testy, lebo nemajú to ready ani len zďaleka.

1 Like

Staci to, ze Newey je zatvoreny uz rok v dielni… A Honda ma kvalitny motor, ukazuje to Verstapen posledne 3 VC.

Russellovi to uslo v poslednej zakrute. Mohol mat P2.

1 Like

Džordžo má jednu jedinú úlohu… :slight_smile:

1 Like

It’s getting out of control.

1 Like