Russell a Čandhok sa zhodujú: Verstappen by si mohol vziať rok voľno | Magazín F1 - F1online.sk

Aké prekvapenia sa nám ešte skrývajú na prestupovom trhu? A aká bude budúcnosť Maxa Verstappena. Väčšina jazykov sa zhoduje, že v roku 2025 sa pokúsi s Red Bullom o zisk ďalšieho titulu, ale rok 2026 a nové motorové pravidlá otvárajú zaujímavé možnosti. Verí Holanďan Red Bullu natoľko, že s ním bude pokračovať aj v novej ére? Podľa Georgea Russella a Karuna Čandhoka by nás Max mohol prekvapiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156709/russell-a-candhok-sa-zhoduju-verstappen-by-si-mohol-vziat-rok-volno

Internet mal plne zuby nezmyslov od Wolfa a tak sa rozhodli zapojit do propagandy aj Russela? Vacsiu blbost ako rok volna som ozaj nepocul.

5 Likes

To jsem ráda, že to napsal někdo jiný. Nechtělo se mi být zase negativní a přitom mi to taky připadá jako pitomost :smile: . Všichni se budou snažit osvojit si co nejdřív auta podle nových pravidel a Max by si na ten rok vzal volno, aby si mohl líp vybrat - no nevím…

2 Likes