Hej videl som. Na kazdom z nich bol protivojnovy protest. Ale Putler akosi nevidi
Ano spravne protivojnove
Tak ne rusi zlozia zbrane a ukoncia to
Nie vsetko ma velenie pod kontrolou… su jedinci co si radi zastrielaju a ty nicia povest oboch stran.
Povesť ruskej armáde najviac kazí jej vrchný veliteľ. Inak, tie vaše proruSSácke “protivojnové” reči sú fakt smiešne, keď tým myslíte to, aby sme prestali podporovať brániacu sa krajinu. Vojna začala tak, že Rusi zaútočili, a môže kedykoľvek skončiť tak, že útočiť prestanú. Len Rusko môže svojim vlastným rozhodnutím vojnu kedykoľvek ukončiť, ale nejak sa k tomu nemá. Aj tie protivojnové protesty v Rusku sú o tom, aby Rusko prestalo útočiť, preto tých protestujúcich zatýkajú. Ak by to tí ľudia mysleli ako ty, že sú proti vojne, preto by sa mala Ukrajina nechať padnúť a vzdať, tak by ich v Rusku nikto nezatýkal.
sa mi paci ako tu kazdeho urazas a poucujes, pritom sam si arogantny a drzy…
a druha vec ze nikto tu nanadava na opacnu stranu tak ako ty na rusko a tymi rusofilnymi slovickami sa tu ukajas uz od zaciatku vojny. vidno ze nemas o tom ziadny prehlad, keby si ty sam, alebo niekto z tvojej rodiny stal v prvej linii a videl co sa tam deje, inac by si spieval… ale si len dalsi cloviecik co sa potrebuje ukajat na druhych, lebo sam ma prazdny a nudny zivot… si tu zaveseny 24/7 a len cakas koho mozes poucat, ale co cakas od chlapceka co si da BS do avataru
pre rusofilne ritne vechte ako ty nemam co dodat.
Krásny darček pre Vladimira Vladimiroviča k 70. narodeninám. Krajší si ani predstaviť nedokážem.
ma to jednu velku chybu - ze to nepadlo cele.