Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

Počkaj, teraz som trochu zmätený. Najskôr som si myslel, že tým chceš dať príklad, z akých médií čerpáš informácie ty a predpokladal som, že to bude ďalší dezinfo web. Ale dal som si tú prácu a prečítal som si to. A veď ten článok vyslovene píše, že je zozbieraným súhrnom dezinformačných bludov, a že ten Petr Hájek, ktorý ich šíri, je “nepochybný vítěz v anketě o nejbizarnější projev tuposti, jaký současná dezinformační scéna nabízí”. A keďže množstvo z tých uverejnených dezinformačných bludov si tu vypisoval aj ty, tak si vážne nie som istý, čo si tým chcel povedať. Chcel si sa tým priznať, že tie tvoje tvrdenia sú dezinformačné bludy a ty si si toho vedomý? :smiley:

Je rozdiel zitv rusku a na zapade? Na Zapade bola demokracia…dnes sa eu rovna komunismu. Sloboda slova je trestna. Utok v inych krajinach je ok no utok obrana ruska nie je ok. Pomaly sme ekonomicky na dne ako rusko. Okolo nas ludia rozpravaju rusko ukrajinsky. O chvilu budu ludia zit v europe ako rusi na sibiri. Zapad ti kaze ockovat sa. Do zdravotnej karty moze nahliadat policajt. Kde je ten bohaty demokraticky zapad? Zapad uz neexistuje.

chalan precital nadpisy :slight_smile:
ja som tiez videl meno Hajek a dalej som ani necital, pretoze jak to meno vidim tak viem, ze tam sa o serioznosti neda hovorit.

predpokladam, ze odvolis nejaky smradohlas, oslavis slobodu slova nadavanim na homosov a prehnity zapad obratis zopar piv a boroviciek, povzdelavas sa na F1online a si spokojny.

Tiež som reagoval podobne, na základe toho som ti aj odpísal v tom zmazanom komentári. A potom som si povedal, že sa pozriem na to, čo sa tam fakt píše a Ferdova sebakritika ma milo prekvapila. :smiley:

1 Like

Síce na základe tvojich predchádzajúcich reakcií viem, že keď ti napíšem niečo, čo ti nebude vyhovovať, tak to odignoruješ a nijak na to nebudeš reagovať, prinajlepšom napíšeš zase len nejaký nesúvisiaci a dookola opakovaný blábol z proruského manuálu, alebo budeš odvádzať tému iným smerom, tak ti ešte na toto odpoviem.

Áno, žiť v Rusku a na západe je veľký rozdiel, a kým tu nezačnú byť záchody takou vzácnou komoditou, že si ich budú ľudia schopní kradnúť, tak ten rozdiel bude vždy viditeľný.
Sloboda slova trestná nie je. Sám si toho dôkazom, že napriek tomu, čo tu vypisuješ, neprišiel žiaden trest. Ak by si v Rusku písal takéto veci v opačnom znení (teda otvorene kritizoval Rusko a vychvaľoval Európu), tak by si dopadol podstatne horšie.
Tvoje tvrdenie, že sme na tom ekonomicky pomaly tak zle ako Rusko je hlúposť, ktorá sa nezakladá na žiadnych reálnych podkladoch. Ale aj keby bolo pravdivé, tak by to znamenalo, že sme na tom stále lepšie.
Očkovalo sa po celom svete, aj v Rusku. Dokonca to tam tiež bolo v niektorých prípadoch povinné. To, že to nebolo tak hromadné ako u nás je dané jednak tým, že nemali dostatok očkovacej látky, a jednak tým, že hodnota života človeka tam nemá veľkú cenu. Každopádne, stále si sa mohol slobodne rozhodnúť, či sa chceš dať zaočkovať alebo nie. Samozrejme to nieslo nejaké dôsledky ale o tom to je. S možnosťou sa slobodne rozhodovať prichádza aj zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Ale o covide a očkovaní sa diskutovalo posledné roky a ak si to nepochopil doteraz tak ti moja odpoveď tiež nepomôže, takže toto by som fakt uzavrel, inak to z tvojej strany skôr pôsobí ako odvádzanie pozornosti mimo témy.

Ale ak napriek všetkému nevidíš rozdiel medzi Ruskom a západom, tak existuje jednoduché riešenie. Nič nenahradí osobnú skúsenosť. O tom sa presvedčilo už mnoho ľudí, napríklad aj taký Karel Havlíček Borovský, ktorý bol pred návštevou Ruska veľký panslavista: “Odjel jsem tam (do Ruska) jako Slovan, vrátil jsem se jako Čech” … “Dosvědčiti mohu, že Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. To už jsou mi milejší Maďaři, kteří proti nám bojují otevřeně, než Rusové, přibližující se s jidášským polibkem, aby nás pak strčili do kapsy. Tito pánové počínají všude místo ruský říkati a psáti slovanský, aby pak místo slovanský zas také ruský říci mohli.”

Tvoj Predpoklad je zly. Na osobu utocis no nepotvrdil si ci je to ok alebo nie

Je tretstne a to este aj vtedy ak si robis srandu spamataj sa. A po dalsie… zastavas veci sposobene amerikou ale druhych obvinujes. Kupis dve vajcia. Jedno z ruska druhe z usa. Zjes iba s usa lebo to druhe je proti tvojej voli. Ale doteraz ti bolo fajn ked si bral palivo plyn atd z ruska. Kde ste boli dovtedy??? Jednoducho ako ta media vychovaju tak sa spravas. Ked ti povedia ze cina je agresor skoncis kupovat vsetko co bolo vyrobene v cine? Na to sa pozriem ty USA podporovatel. A ako pisete neviem co tu robite ked vam je svata vsetko z papule usa

:smiley: Nie, to si už musíš robiť srandu, však? Vopred som napísal, že viem, že odignoruješ všetko, čo uvediem, a napíšeš nejaký totálne nesúvisiaci blábol z proruského manuálu, a ty si to vážne spravil presne do bodky ako som predpokladal.

Čo je trestné? O čom to hovoríš? Aké vajcia, plyn, USA? O ničom z toho sme sa nebavili.
Čo sa týka USA, sťahovania a podobne, na všetko som už odpisoval iným ľuďom, stačí, keď si prečítaš moje príspevky o čosi vyššie. :wink:

Dámy a pánové.
Jsme na Slovenském webu, tak si dovolím použít vašeho vlastního politika, který v současné chvíli skutečně bojuje za své občany.

1 Like

:smiley: :smiley:

Ty sa v slovenskej politike asi veľmi nevyznáš, keď si myslíš, že Fico niečomu dodá hodnovernosť, však?

Prepáč, ale každým ďalším príspevkom sa len viac a viac zosmiešňuješ. To je len také priateľské upozornenie.

1 Like

Dal jsem tady příspěvek kterému dávám za pravdu.
Nevím co Fico dělá jinde, ale v tomhle konkrétním případě by sis měl jeho slov cenit.

Do mista, nez zacal kritizovat SK vladu tomu chlapkovi dost rozumim, jen bych to nehazel vsechno na USA, vsechny vlady ktere posilaji zbrane na Ukrajinu maji krev na rukou…a my lidi od odnasime.

Klidne se vyjadri, nechci o tom diskutovat…

ja poviem jedno, kazdym dalsim vyjadrenim ohladom politiky iba potvrdzujes, ze si bolsevicky odchov…

nie. v Ukrajine ma krv na ruka IBA agresor a ten je z ruska. pokial sa nenaucis pracovat s holymi faktami tak sa nikam nedostanes a budes za hlupaka…

2 Likes

Fuj, to co ta napadlo davat sem tento prepity hranol? Sprav nam vsetkym laskavost a stiahni tento komentar, myslim, ze na Fica sa naozaj nikto pozerat neche.

Co Vám Fico provedl netuším, ale nad tím co řekl v mém odkazu by se měli všichni lidé ktěří nemají vykastrovaný mozek zamyslet.

vykastrovany mozog mas ty sam bolsevickou vychovou… stareho psa novym kuskom nenaucis…

Myslim, ze som este ani raz na tejto stranke nebol vulgarny, no v tomto pripade mi pride vhodne urobit vynimku.

Ak chces diskutovat o F1, tak to rob, no tvoje odporucania, nad cim by som sa mal a nemal zamysliet, si mozes strcit do riti. Naozaj sa nimi riadit nebudem a myslim, ze to nebude robit ani nikto pricetny.

Raději dáš přednost válce a utrpení milionů lidí než chvice přemýšlení?
No když si myslíš, že válka je pouhá PC hra…