Rozhovory so Strollom sú peklo. Neodpovedá dlhšie ako desať sekúnd, hovorí reportér | Magazín F1 - F1online.sk

Styk s verejnosťou je rovnakou súčasťou práce pilota F1 ako pretekanie samotné. Bez fanúšikov, televízie a sociálnych sietí by sa tento šport ťažko stal miliardovým biznisom. Bohužiaľ, jazdci nedostávajú milióny „len“ za točenie s volantom, ale aj za vzťahy so sponzormi, televíziami, fanúšikmi a celou verejnosťou, čo je disciplína, v ktorej pilot Aston Martinu Lance Stroll prepadáva na celej čiare.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156841/rozhovory-so-strollom-su-peklo-neodpoveda-dlhsie-ako-desat-sekund-hovori-reporter

Toto už zaváňa pomaly šikanou😃kimi bol taký istý, áno výsledky mal totálne odlišné a hlavne v f1 nezaberal miesto len preto, že jeho tatko vlastní tím. Mohli by média aj ľudia pochopiť, že niekomu takéto aktivity proste nesedia a chce ich mať čím skôr za sebou. Povinnosť si splní to akou formou, no to je na pováženie.
Podľa mňa je Lance ťažký introvert a flegmatik.
A ďalšia vec, nebol totálne drevo, sem tam dal solídny výsledok. Zacinam si myslieť, že on sa hlavne trápi psychicky. Však ešte pred pár rokmi bol celý vysmiaty so slovami i love my job keď získal PP a od vtedy a od “prestupu” do AM mám pocit, že je tam nasilu, že ak by aj vyhral tak by sa proste nedokázal tešiť. Nezávidím mu jeho situáciu. Ale kritizovať ho za to ako odpovedá?

2 Likes

ked ho to nebavi, co zjavne nebavi, tak nech si vyberie iny sport, tato mu kupi miesto aj tam. Tu nech prenecha miesto niekomu, koho to bavi. Porovnanie s Kimim je mimo, Kimi bol frajer, toto je platic, co vie soferovat formulu.

Niekto sa tu hra na Kimiho …

Toto je celkom klasifikovateľné ako mediálne šikanovanie. Tu sa nebavíme o tom, žeby si niečo neplnil zo svojich povinností, ani o tom, že by sa správal arogantne, ale ide len a len o to, že chalan je očividne ťažký introvert, nemá komunikačný vloh, a médiá si ho teda (prirodzene) vybrali ako terč. Týždeň čo týždeň je na túto tému minimalne osobný komentár redaktora práve tu, teraz dokonca máme celý článok o tom.

Poďme kritizovať jeho výkony na trati, nie charakterové vlohy alebo situáciu v hlave, ktorá by si u nikoho iného nezaslúžila takéto nekonečné komentáre.

6 Likes

Stroll pri rozhovoroch s novinármi nekompromisným spôsobom pošetrí čas, následne sa podľa potreby mentálne prepne, aby úplne otvorene a s vášňou podal inžinierom excelentnú spätnú väzbu so zameraním na podstatné detaily a vyšperkovanie nastavenia auta. :slightly_smiling_face:

a potom nastala ta explozia talentu…

to este cakame stale. osem rokov cakame.

1 Like

Nebo se s věkem může čím dál tím víc projevovat, že je Lance celý tatínek. Toho už vůbec někdo slyšel promluvit? Vlastně jo, na představení auta si ho někdy pamatuju. Taky to nebylo bůhvíco.

1 Like

Ja napriklad/ Lawrence a Lance podla mna nie su pribuzni :smiley:

Ano, občas se tomu nevyhne. Srdečný extrovert na první pohled i poslech :smile: .

Tihle?
image
Vím, že Lawrence má dost peněz, ale testy paternity jsou v tomhle případě vyhozené prachy, pokud by ho to snad někdy napadlo :smile:

4 Likes

Nos má Lance evidentne po otcovi.

Len či vôbec môže len tak povedať, že ho to nebaví a nechce to robiť

Lance možno raz napíše autobiografiu s názvom “V F1 proti svojej vôli”. :grinning:

2 Likes

ako si prisiel na to, ze ho to nebavi? to akoze preto, ze nechce odpovedat novinarom ho akoze jazdenie v f1 nebavi?

porovnanie s kimi je praveze dobre, lebo kimi bol podobny, nie rovnaky to nieje nikto nikdy, ale pri kimim z toho media spravili jeho prednost. no lenze pri strollovi od zaciatku ako vstupil do f1 o nom media pisali ako o tom ktory sa tam dostal vylucne kvoli peniazom svojho fotra a tak sa k nemu spravali a on im to vracia. tie rozhovory ho nebavia a kedze si to moze dovolit tak novinarov ignoruje

1 Like

Carlos Sainz by měl před GP Španělska oznámit své nové angažmá. Údajně podepsal s Williamsem.

A je to :slightly_smiling_face:

ja som cital, ze ma mat uplne vsetko podpisane, alespekuluje sa nad Audi a Williamsom prave. ci mas aktualnejsie info?

Tohle je starý asi 15 minut a běží to od několika zdrojů, dokonce i těch blízkých Sainzovi. Prý mu měl Volwes ukázat prvotní čísla motorů Mercedes a tím ho přesvědčil

3 Likes