Rozhodnuté: George Russell je diskvalifikovaný z VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tady HAMMER Time! 🫡

Wolff po DSQ.

2 Likes

V každém případě víme, že Mercedes nadváhou v žádném případě netrpí.

Vážia úplne všetky autá. Georga mi je ale ľúto. On o tom určite nevedel, tešil sa veľmi lebo zajazdil perfektne, ale … Wolf vedel a dobre si si všimol ako veľmi veľmi sa tešil pri dojazde Georga. Myslím že tušil čo bude nasledovať a že zo Sira bude po vážení Hrabie

Zdejší kluci určitě někde vyhrabou záběr na Tota, který opravdu při projetí svých vozů nijak nejásal. Později už možná ano, ale určitě neházel čepicí jako Colin.

1 Like

Hm mozno palivo, chcelo by to vediet kolko ostalo HAM. Ale i tak zlvastne, este aby neprisli dodacne tresty za zosuchanu dosku, ako som pozeral sa to tam vsetkym autam suchalo az isiel modry dym :smiley:

To su teda teorie…
Keby chcel Hama… da na to povel.
Keby chcel prist o body konstrukterov tak to takto sabotuje.

Palivo nie, to sa do min. hmotnosti nepocita… :slight_smile:

11 let v zahraničí je fajn :slightly_smiling_face: někteří tam byli dýl, ale očividně jim to bylo k ničemu :smile:

Také zámerné ako brzdenie Péreza Helmutovym gombíkom.

2 Likes

Chcel aby mal Verstappen dobry vysledok aby ho lahsie lanaril do Mercedesu :+1:

Potřebuješ překládat jo? Ale tak alespoň si o tu pomoc nějak řekneš🙂

To nic, to tu zas jen někteří mají alobalovou čepičku

Preto sa pytam, ze ci ironia alebo ako…
Lebo @tiMur na teba reagoval stylom, ze to posobi, ako by to bolo myslene mozno aj vazne.

3 Likes

tu nejde o to či chcel Hama ale myslím že vedel že Georg má ľahšie auto a že ho diskvalifikujú , určite niečo pos./r/. ali ale tiež veď vedeli že sa bude vážiť ako vždy a všetkých. Ale to jeho burácajúce oslavovanie víťazstva mi jednoducho nahovára že on to vedel a aj tušil ortieľ.

2 Likes

Inak Ricc do RBR here we go ? stretnutie po VC s Hornerom a spoločný let domov s Verstapenovcami. Checa som si dlho zastával ale dnes ukázal, že to nejde a už ani nepôjde. Som zvedavý či končí úplne alebo ho preradia do VCARB

1 Like

Smola, Russell podal jeden z najlepších výkonov sezóny…

Monopost môže počas dojazdového kola nazbierať až 1 až 3 kg žmolkov, myslím si ale, že s absenciou dojazdového kola Mercedes rátal, to by prepadol aj Hamilton.

Skôr je zaujímavá info, že nová vs. ojazdená pneu má rozdiel 1 až 2 kg, to je 4 až 8 kg na auto nové vs ojazdené gumy. Russell sa nečakane rozhodol zmeniť stratégiu a ísť namiesto Hamiltonových 18 kôl 38, počas ktorých obrúsil gumy a stratil tie kilá…

1 Like

Nemyslím si, že by to byl zásadní rozdíl ve výkonech, ale asi to přijde

Mal to v prvej zákrute po dojazde do ciela poslať do štrku, bol by ok… :slight_smile:

Někde tady v okolí jsem psal, že Toto věděl o podváze Russellova vozu už před přejetí cílem. Když na tím přemýšlím, tak jsem si uvědomil, že kdyby o tom problému skutečně věděl, tak mohl povolat Russella pro nové gumy a problém by se nejspíše vyřešil.
Ještě máme možnost, že Russell takový příkaz dostal, ale neuposlechl. Ale to už opravdu zacházím daleko.