Rosberg o Drive to Survive: Pokiaľ by seriál vznikol už v roku 2016, bola by to katastrofa | Magazín F1 - F1online.sk

Seriál Drive to Survive započal svoju existenciu v roku 2018. Nestihol tak zosnímať legendárnu sezónu 2016, kedy sa o víťazstve v šampionáte – podobne ako predvlani – bojovalo až do posledných chvíľ. Nicovi Rosbergovi však táto skutočnosť neprekáža, práve naopak. Nemec je totiž rád, že sa v spomínanom ročníku, kedy sa stal majstrom sveta, netešil väčšej pozornosti, než bolo potrebné. Vraj keby ho neustále otravovali dotieravé kamery, z víťazstva by sa napokon možno netešil on, ale Lewis Hamilton.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137896/rosberg-o-drive-to-survive-pokial-by-serial-vznikol-uz-v-roku-2016-bola-by-to-katastrofa

Asi tak. Nikto nepotrebuje vidieť tú stupidnu show. Je to len umelo vytvorená drama, aj tak sa v tom človek, ktorý normálne F1 pozerá, nedozvie nič nového či zaujímavého. Akurát je to na smiech.

Ako, musim uznat, ze prva a druha seria sa mi celkom pacila. Ale potom uz to bol chliev.

5 Likes

Detto, a to bývam dosť kritický na tieto seriály pre laikov. :slight_smile:
Napr. tohtoročný Brawn mi prišiel dosť prvoplánový, a Keanu tam vytŕčal, ako kôl v plote.

Takze jim clark 65 :slight_smile:

Hej no :+1: , moje alias na csfd odhalené :smiley: . :slight_smile:

3 Likes

Dakujem ze pripomenutie ze to je vonku, mne sa to pacilo vsetkymi desiatimi aj s tym nasim Neom

Mne si tu na fóre už dávnejšie spomínal/odhalil svoj ČSFD nick, keď sme si písali ohľadom hodnotenia filmov na ČSFD a IMDB :slightly_smiling_face:

1 Like

Jáj, áno, máš pravdu, ale tak priznal som sa znova, však čo, opakovanie je matka múdrosti :smiley: :slight_smile: .

1 Like

Niet zač, kľudne, však sto ľudí - sto chutí, o tom, či je to objektívne dobré, to už je iná debata. :slight_smile:

1 Like