Rosberg nechápe Norrisove chyby: Verstappen alebo Hamilton ich nerobia | Magazín F1 - F1online.sk

Chýbalo doslova pár centimetrov a diskusia po Veľkej cene Singapuru by sa niesla v úplne odlišnom duchu. Lando Norris vyhral preteky dominantným spôsobom, ale v dvoch prípadoch sa potreboval „prebaliť“. Stačilo pár centimetrov a teraz by sme znovu diskutovali o tom, či má britský pretekár potenciál majstra sveta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173289/rosberg-nechape-norrisove-chyby-verstappen-alebo-hamilton-ich-nerobia

Jsme back? Hoši, vidíte co jste v pondělí prováděli. Raději kvůli tomu shodili forum :grin:

3 Likes

@Matti to vzal hodně s vervou :grinning:

5 Likes

Nedával Eisele Alonsovi 7bodu?
Nic moc za Top výkon. :grin:

3 Likes

Asi mu ty komenty dělaj poslíčci :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Honzie tu dostal hromadny naklad, tak asi napisal nejaky dlhy citovy vylev, ze im z toho odyebalo databazu. :sweat_smile:

Alebo tak do toho busil, ze to bolo vyhodnotene ako DDOS utok. :sweat_smile:

Otazka vsak je, ze ako zvladol tieto 2 dni bez fora? Spotreba tabletiek mu musela raketovo stupnut. :joy:

Spíš to vypadá, že si to bez něj nezvládal ty. :roll_eyes:

5 Likes

Skôr je otázka či ty si to bez neho zvládol. Vyzerá to, že veľmi nie.
Prvé čo ťa zaujíma po návrate fóra, sú Hogerove pocity. Si ním celkovo veľmi posadnutý. :face_in_clouds: a potom robiť ja nič ja muzikant. :upside_down_face: :melting_face:

8 Likes

Mohlo ostat vypnute

1 Like

Podle me to bylo tim ze se pod prilbou smal.

@spineIesssheep @JimClark_1 ale ste sa vyrojili ako huby po dazdi. :joy:

Ja tu mam tak 10-20% pocet komentarov oproti Honziemu, navyse za poslednych 4-5 mesiacov som tu bol velmi sporadicky, aktivny som tak 1-2 tyzdne. Takze 2-dnovy vypadok fora mi absolutne zily netrha a vsimol som si ho az dnes na facebooku, kde sa jeden uzivatel fora s anonymnym uctom pytal od vcera, ze co je s komentarmi na stranke. :sweat_smile:

Mne zalezi na ludoch a o Honzieho sa bojim, lebo tu mal velky citovy vylev predvcerom. :slight_smile:

Az tak velmi, ze den, kedy by odtialto nadobro zmizol, by bol najkrajsim dnom na fore. :orange_heart:

Pozeram, ze cela uderka uz je spat az na Honzieho. Fakt je v poriadku? :worried:

Do tyzdna by sa vratili zasierat ceske fora. :poop:

A pre slusnych diskutujucich o F1 by musel Jos the Boss zalozit nove slovenske forum.

Kto sa vracia? :sob:

No uz sa vratila cela alzacka uderka, akurat ze bez Honzieho. Uz len na neho sa caka. :alien:

To ne, mel jsem deprese.

2 Likes

No já už začínám chápat, proč ho máš i u nicku. Si nemocnej.

1 Like

Ako má človek opätovne získať odznak “navštívil si fórum 365 dní v rade”, keď sa 1 deň na fórum nedá dostať? :upside_down_face: :grinning:

1 Like

To sa stava, ze niekto moju recesiu a ironiu oznacuje za chorobu. Ale stale nie som bez chrbtice. :sheep:

Už ho máš…
A Buď rád. :smiley:
Teď víš, že budeš alespoň 364 dní mezi 22. :smiley:

https://forum.f1online.sk/badges/47/devotee

2 Likes

Ja jsem tam dokonce dvakrat 🫣

2 Likes