Rokovania s Leclercom vraj majú prednosť, Sainz je na rade až potom | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem OK.
Dokážu vnímat i to, že relatívní váha Formule 1 se dokáže během závodu mnohonásobně měnit ve stabilních klimatických podmínkách.

Jn, ty se zase vtíráš do nějaké diskuze a myslíš si, že se s @PUFF hádám, ne nehadame se, ale to ty nedokážeš pochopit. Klauna ze sebe děláš ty. Monopost může být od váhovým limitem, ale na trati nikdy pod vahovym limitem nebude. Ano, letadlo léta, ale když neleta, tak je na zemi. Opravdu vyplod génia. Nebavim se o monopostu, který je rozebrany v boxech, ale o monopostu co je na trati. Buď tak laskav a nereaguj na mne a nevtírej se do jiných diskuzí, když nerozeznáš ani styl komunikace dvou stran.
Mimochodem uklidňovat Ferdu ve chvili, kde ve vedlejší diskuzi se hádál s 5 uzivatelami je opravdu směšné, tobe se vždycky zatmění, když vidíš můj nick, obsese ti zpusobuje demenci :grinning:

Já se kroutím? Teď ti vysvetluji proč jsem psal o kapkach, ty máš opravdu dost kapalino :slightly_smiling_face:

Samozřejmě, že se kroutíš.
Nejdříve lžeš, že jsem o rose na okně psal já, pak se přiznáš, že jsem to nebyl já, ale PUFF a teď zase meleš, že jsi o kapkách psal sám.

Nepřeháníš to s těmi drogami nějak moc:

No očividně to přeháníš, protože si nepochopil nic a ještě lžeš. Nikde jsem nepsal, že si o kapkách psal ty. Psal jsem, že o nich mluvil Puff s tebou a proto jemu jsem to vzpomenul s kontextem o tobě. Opravdu je to tak těžké na pochopení? Prijde mi, jako bych vysvětloval úplně jasnou věc naprosto sjetemu jednici (nic proti)

Znovu opakuji důkaz, že jsi lhář.

A v čem lžu? Psal ti Puff o kapkách na okně? Psal, kroutíš se? Kroutíš, jak kapky na okně. Co na tom stale nechapeš? Kde tam píšu, že jsi o kapkách psal ty? :roll_eyes:

Jenže Ty jsi tvrdil, že jsem to psal já.
Dobrou noc. Raději si počkám, až vystřízlivíš.

A kde jsem to tvrdil? Tak to cituj … nebudeš citovat nic, protože jsem to nikde netvrdil, to co si dneska tady předvedl Ferdo, to je fakt něco :face_with_spiral_eyes:

Toto su tvoje tvrdenia, v ktorych si s3ries do huby. To je vsetko. :slight_smile:

1 Like

Ano, pro ty méně bystré: monopost nemůže nikdy být na trati pod váhovým limitem, ale mimo trať může. Strašně těžký na pochopení, jako to, že na mě nemáš reagovat :slightly_smiling_face:

2 Likes

To máš pravdu. :+1::heart:

2 Likes

🩷:orange_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:🩵:purple_heart::brown_heart::heart::black_heart:🩶:white_heart::revolving_hearts::two_hearts::heartbeat:

Neviem kto tu je menej bystry, ked presne to iste ti tu Puff vysvetloval a nasledne som to aj ja opisal az si na to po 8 hodinach a 30 komentaroch prisiel sam a teraz si napisal to iste, co pisal Puff aj ja ty klaun.

Za prve reagujes aj ty na mna, dva dni dozadu si sa tu zase snazil vyvolat hadku so mnou, kde si sa vtieral do cudzej diskusie, za druhe ja budem reagovat na koho chcem a za tretie ja nie som ten k0k0tk0, co si da ludi do ignore listu a potom na nich reaguje este viac. :joy:

Uz ti ani nohy netrcia z Puffovej riti, uz si hlbsie ako v hedgehogovej. :smiley:

2 Likes

Je to tak, na trati se to auto eventuálně musí zatížit závažím. I když teda nevím jak to přesně je když třeba přijdeš o přední křídlo v posledním kole ale dojedeš, co se pak ohledně minimální váhy dělá a toleruje :man_shrugging:

1 Like

No to je to, co třeba Rakousko 2016 není domysleny. Protože v pravidlech je jasný limit a nebere se ohled na poškození, ale u Rosberga to vůbec neřešili

Vidíme kompletní Hellhogrovo rozpad osobnosti. Dříve se hádal s každým a dneska, když ho už nikdo nebere vážně, kak podlézá i těm, které dříve nenáviděl.
Situs si to asi uvědomil a zmizel, no Hellhogr na to nemá sebereflexi.
Viz. jeho faily s letadlem, F1 dieselem, včera s hmotností. Skoro každý den je tu něco, a do toho denně jeho oblíbený Andrej, kterého sleduje a cituje stejně zamilovaně jako Alonsa.

1 Like

Ale tu dosiahol nový level. Nielenže sa opäť hádal a nemal pravdu, ale na konci kompletne zmenil názor na názor protistrany a hovoril že vyhral. Povýšil šach s holubom. :slight_smile:

2 Likes

Je to možná trošku šedá zóna, ale účelově na tom úmyslně vydělat asi reálně uplně nejde.

No nevím, odhodíš nějaký gramy a budeš rychlejší :grinning: