Ale to víš, že může.
Samo o sobě může vážit klidně 790kg.
To, že ho pak dovážíš, abys splnil startovní limit je jiná.
Když dovážíš, tak važíš to co jsi přidal, tohle tu na mě nezkoušej, už jednou tu bylo letadlo bez motorů a vlastneni týmů, jako vlastnictví u nemovitostí
Proč by to teď neoznamili? No protože by tomu nebyla věnována taková pozornost, nemáš v prodeji novej merch a sponzoři se upinaji až na předvádění
Takže, když přidám 8kg, tak vážím 8kg?
Nene preco nemoze byt auto pod limit uz na starte sezony
Jn, když si vezmeš 8kg pytel a stoupenš si s ním na váhu, tak bude ukazovat o 8kg víc, než kdyby si tam stal bez něho, to je co?
Vzhledem k tomu, že vzdycky vyjedou s min vahou, tak pod limitem nikdy nebudou
Lepší, když auto váží 790+8 než rovnou 798.
Každý to chápe, jak to bylo myšleno.
Potápíš se jak Ferda s rosou na kolejích.
Spíš ty se kroutíš, jak Ferda s kapkama na okně lepší je to v tom, že si můžeš dávat závaží, tak aby sis to rozložil podle sebe, vahove o čem byla řeč se nic nemění
Ty proste konflikty, dotahovanie a chytanie za slovicka potrebujes k zivotu.
Kazdy vie ako to @PUFF myslel a napisal to spravne - monopost pod hmotnostnym limitom byt moze. To, ze ho dovazis nezdvihne hmotnost samotneho monopostu. Len ty jediny si to “nepochopil” a ides sa tu natahovat o slovicka, pritom tu si opat vedla.
Jj, jsem tak vedle, že ten monopost bude stejně vážit (včetně závaží) na min hmotnosti, to není slovíčkaření 🫥
Monopost na limite váži presne minimálny limit. Monopost pod limitom váži menej a dovažuje sa.
Takže toto je čistý blud.
Aha, takže monopost na trati bude pod limitem? Nebude no, zase ty tvoje bludy
Opět jsi celý doplantaný. Copak já tady něco o kapkách psal?
Ty už si evidentně nepleteš pouze benzínový motor s dieselem, ale dokonce i lidi.
Hele planktone, nejdu do toho hádat se, jen protože si se hádal s x lidmi skrz tvé tvrdholave tvrzení. O kapkách psal Puff, kterému jsem psal to přirovnání, na tom není nic složitého
Když víš, že o kapkách rosy na okně psal @PUFF , tak proč ukazuješ prstem na mě?
Snad nedokážeš žít bez lží?
Bez jakých lží? Tobě to dneska fakt nemyslí. Puff tě zmínil a psal o kroucení, tak jsem mu oponoval s přímerem, který použil v diskuzi s tebou. Co je na tom proboha těžkého pochopit? Asi ti ta kapalina vlezle na mozek
Už se zase proutíš jako had.
Tak se chováš vždy, když jsi v pasti.
Nikto nepisal o monoposte na trati, to su zas len tvoje vymysly, lebo sa uz nemas ako vykrutit.
Puff aj ja jasne piseme jeden fakt - Monopost moze byt pod hmotnostnym limitom, teda vazit menej ako je minimalna povolena pretekova hmotnost a je to aj cielom timov spravit taky monopost, aby ho nasledne dovazili presne na limit.
Zase raz tu zo seba robis klauna.
@Ferda vidis, ze chromozom je schopny rozporovat aj to, ze monoposty mozu vazit menej ako je hmotnostny limit. Nic si z neho nerob.