Rokovania s Leclercom vraj majú prednosť, Sainz je na rade až potom | Magazín F1 - F1online.sk

Ale to víš, že může. :slight_smile:
Samo o sobě může vážit klidně 790kg.
To, že ho pak dovážíš, abys splnil startovní limit je jiná. :stuck_out_tongue:

1 Like

Když dovážíš, tak važíš to co jsi přidal, tohle tu na mě nezkoušej, už jednou tu bylo letadlo bez motorů a vlastneni týmů, jako vlastnictví u nemovitostí

Proč by to teď neoznamili? No protože by tomu nebyla věnována taková pozornost, nemáš v prodeji novej merch a sponzoři se upinaji až na předvádění

Takže, když přidám 8kg, tak vážím 8kg? :stuck_out_tongue: :smiley:

3 Likes

Nene preco nemoze byt auto pod limit uz na starte sezony

Jn, když si vezmeš 8kg pytel a stoupenš si s ním na váhu, tak bude ukazovat o 8kg víc, než kdyby si tam stal bez něho, to je co?

Vzhledem k tomu, že vzdycky vyjedou s min vahou, tak pod limitem nikdy nebudou :grinning:

Lepší, když auto váží 790+8 než rovnou 798. :slight_smile:

Každý to chápe, jak to bylo myšleno.
Potápíš se jak Ferda s rosou na kolejích. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Spíš ty se kroutíš, jak Ferda s kapkama na okně :slightly_smiling_face: lepší je to v tom, že si můžeš dávat závaží, tak aby sis to rozložil podle sebe, vahove o čem byla řeč se nic nemění :face_with_hand_over_mouth:

Ty proste konflikty, dotahovanie a chytanie za slovicka potrebujes k zivotu.

Kazdy vie ako to @PUFF myslel a napisal to spravne - monopost pod hmotnostnym limitom byt moze. To, ze ho dovazis nezdvihne hmotnost samotneho monopostu. Len ty jediny si to “nepochopil” a ides sa tu natahovat o slovicka, pritom tu si opat vedla. :slight_smile:

Jj, jsem tak vedle, že ten monopost bude stejně vážit (včetně závaží) na min hmotnosti, to není slovíčkaření 🫥

Monopost na limite váži presne minimálny limit. Monopost pod limitom váži menej a dovažuje sa.

Takže toto je čistý blud. :slight_smile:

Aha, takže monopost na trati bude pod limitem? Nebude no, zase ty tvoje bludy

Opět jsi celý doplantaný. Copak já tady něco o kapkách psal?
Ty už si evidentně nepleteš pouze benzínový motor s dieselem, ale dokonce i lidi.

Všetky Leclercove PP, tam vidimyjoj toľko nešťastia kvôli čomu zrovna nevyhral.

2 Likes

Hele planktone, nejdu do toho hádat se, jen protože si se hádal s x lidmi skrz tvé tvrdholave tvrzení. O kapkách psal Puff, kterému jsem psal to přirovnání, na tom není nic složitého

Když víš, že o kapkách rosy na okně psal @PUFF , tak proč ukazuješ prstem na mě?
Snad nedokážeš žít bez lží?

Bez jakých lží? Tobě to dneska fakt nemyslí. Puff tě zmínil a psal o kroucení, tak jsem mu oponoval s přímerem, který použil v diskuzi s tebou. Co je na tom proboha těžkého pochopit? Asi ti ta kapalina vlezle na mozek

Už se zase proutíš jako had.
Tak se chováš vždy, když jsi v pasti. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nikto nepisal o monoposte na trati, to su zas len tvoje vymysly, lebo sa uz nemas ako vykrutit.

Puff aj ja jasne piseme jeden fakt - Monopost moze byt pod hmotnostnym limitom, teda vazit menej ako je minimalna povolena pretekova hmotnost a je to aj cielom timov spravit taky monopost, aby ho nasledne dovazili presne na limit.

Zase raz tu zo seba robis klauna. :slight_smile:

@Ferda vidis, ze chromozom je schopny rozporovat aj to, ze monoposty mozu vazit menej ako je hmotnostny limit. Nic si z neho nerob. :smiley:

1 Like