Rokovania ma rozptyľujú a stresujú, priznáva Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz nám „upchal“ celý prestupový trh. Tímy stredu poľa čakajú na jeho rozhodnutie a keď budú vedieť, že si ich nevybral, poohliadnu sa za niekým ďalším. Španielsky pretekár naďalej rokuje a zvažuje všetky skutočnosti, aj keď podľa názoru mnohých jeho kolegov by sa mohol poponáhľať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161790/rokovania-ma-rozptyluju-a-stresuju-priznava-sainz

Rozhodnut sa moze byt stresujuce.

Carlos čaká stále na Mercedes a ten na Maxa. Aby nakoniec Carlos to neprepískol a neušlo mu miesto.

Sainz už nikdy nebude v top tíme. Jednoducho na to nemá.

Na to byt v top time ma. Na to aby ziskal titul asi nie. Spomenme si kolko rokov sa Bottas vozil v dominantnom Mercedese. Som si isty, ze Sainz je lepsi jazdec ako Bottas. Resp., Perez v RBR, verim, ze aj od neho je Sainz lepsi. Z nejakeho dovodu ale davaju od neho top teamy ruky prec. Marko kedysi povedal, ze Sainz vytvara toxicke prostredie.

lebo vzdy (najma v Q) ked to vyzeralo, ze da HAMa dole, tak mu klepli po prstoch. On tam nebol na to, aby vyhraval, ale aby robil 2ku. Keby nahodou docasne vypadol, vtedy mal vyhravat. Nieco ako Barichello (aj vo F a aj v Browne) alebo Massa.

A na to iste zobrali do Ferrari Sainza. Vettel uz posobil vyhorene, robil chyby a k tomu chcel byt on ten, kto ide na titul. Akurat vsetkych podla mna prekvapilo ze je Sainz rychlejsi ako cakali a odmietal robil Leclercovi dvojku. Nuz som zvedavy ako to pojde s Hamiltonom :slight_smile:

ked budu mat relativne zle auto, tak normalne, ked budu mat top auto (ako teraz RB) tak sa zopakuje sezona 2007. Ani jeden totiz nieje ako Bar alebo Bot, co sme u LH videli s Rosbergom a u Leclerca s Vetlom (jak sa tam zrazili v Brazilii a to vobec o nic neslo). Bude sranda, no…