Rodičia stále nemajú dom, ktorý kvôli mne predali, hovorí Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson má pred sebou takmer domácu veľkú cenu. Pre novozélandského pretekára je to po dvoch rokoch na pomedzí medzi splnením a zmarením sna o F1 veľká úľava. Čakanie sa mu však vyplatilo a už len dni ho delia od začiatku najväčšej výzvy v jeho kariére. Liam čelil vo svojom živote niekoľkým náročným chvíľam a pred sebou má ďalšie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189301/rodicia-stale-nemaju-dom-ktory-kvoli-mne-predali-hovori-lawson

Ten nadpis je opäť “dokonalé” dielo. :smiley: Aj na tie clickbaity treba trošku umu.
Lebo bežne to tak chodí, že ak niečo predáš, tak to už nie je tvoje.

5 Likes

Liam bude mať aspoň dosť dobrú motiváciu, aby rodičom vrátil možno aj niekoľkonásobne to, čo do neho investovali. Ricciho muselo určite potešiť, že sa o ňom takto pekne vyjadruje.

8 Likes

Všetko v pohode. Ak sa aspoň trochu bude dariť dom sa vráti. S Ričim ok. Trochu ma vyrušoval ten faker Čekovi. To sa asi nemalo stať. To trošku chlalec prepálil. Zas odtiaľ potiaľ. Viac rešpektu k nemu mať mohol.

4 Likes

Tak těmhle rodičům se snad dům vrátí, možná i lepší. Kolik ale musí být dalších rodičů, kteří provaří veškeré prostředky (svoje i cizí) za příslib synkovy kariéry a skončí jenom s dluhy… Vlastně je to dost šílená představa.

5 Likes

Taková je podstata sportu. Já si nedávno pořídil novou pálku a ještě než jsem si ji koupil, tak jsem věděl, že mi nevydělá ani halíř. :crazy_face:

1 Like

Baseballovou pálku? :slightly_smiling_face:

1 Like

Pokud jsi ji koupil za poslední peníze, tak to dobré rozhodnutí nebylo…

2 Likes

S baseballovou pálkou se dají vydělat peníze, aniž bys hrál baseball.
Už jsem takový videa viděl.

4 Likes

Né, tchýně ke mě nechodí. :crazy_face:
Na pinčus. :ping_pong:

2 Likes

To né, protože jsem si ji skládal ze slevněných materiálů.
Třeba dřevo jsem kupoval ve výprodeji.
Dřevo Yasaka Ebony Carbon | www.pincesobchod.cz

2 Likes

Ebony, to jsem si mohl myslet.

1 Like

Neboj. Na Hamíka ji používat nebudu. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Obchod je mi sympatický, protože má v názvu “pinčes”. Ta Tvoje verze mě hrozně tahá za oči. Takže jsi určitě koupil dobře :smile: .

2 Likes

Jenže můj název je mnohem přesnější, protože jako těžcí amatéři přesně tak někdy při hře vypadáme. :grin:
Pro mě pálka moc velký význam nemá. Potahy jsou důležitější.
Potah Yasaka Rakza 7 Soft | www.pincesobchod.cz

Když myslíš… Když bylo na podnikové chatě moc mládežníků na jeden stůl a vybavení, tak jsme hráli “obíhačku” s prkýnkem, ulomenou vařečkou (to už byla výzva!), a taky to šlo :smile: .

To už jste byli profi. Já musel plácat knížkou. :slightly_smiling_face:

1 Like

3 Likes

Daniel mi vzdy prisiel ako mily chlapik, o to viac mi bolo luto, akym “stylom” skoncil v F1…

4 Likes

ani ja stale nemam auto, ktore som pred piatimi rokmi predal.

Liamovi prajem nech sa uchyti aspon ako to zvladli Gasly a Albon.