Robí si Red Bull z Mercedesu žarty? Toto je najlepšie riešenie, odkazuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

@Situs

Po válce zůstaly na skladech velké přebytky vojenské barvy. Poválečná doba ale byla hodně chudobná, tak se šetřilo kde se dalo. Skotsko svou mentalitou k šetření taky trochu pomohlo a navíc byli Britové na svoje válečné úspěchy hrdí, takže zelená jim nevadila.

Podobné je ti s Land Roverem. Ten se taky natíral zelenou, ale byl vyráběný z přebytků leteckého hliníku.

4 Likes

Takže Mercedes, Williams a Alpine. :smiley:

Ve středu budou na trati všichni :smiley:

Jinak Alonso měl dobrý postřeh, že by měli tetovat 2 autama když už tam stejně v Bahrajnu zůstávaj na první závod, škoda že tam bude jen jedno auto na tým.

Stejně tam budou te(s)tovat oba vozy. Ten druhý orginální vyjede nejpozději v poslední den testů. :wink:

Na první pohled asi fajn… Ale když se to rozmění na drobné, tak tam je hodně negativ.

Vyjmenuj jich alespoň 10 :thinking:

10 jich asi nedám… :smiley:
Tak stačí jen, že to bude stát 2x více peněz, když budou 2 auta.
Sice by bylo 2x více dat, ale zase by byla kvantita před kvalitou. Třeba by se spěchalo, programy by se odflákly nebo inženýři špatně vyhodnocovali. :smiley:

Něco pro Astoňáky.

To je hodně negativ, takže prachy :face_with_hand_over_mouth:

Hlavně no.
Navíc je zbytečný, aby tam 2 jezdili s tím samým.
Muselo by se vyrobit více komponent, aby každej jezdil s něčím jiným… aby to mělo nějakej smysl.

Když nejsou testy v telce, tak by je rovnou mohli zrušit.
Mohlo by to být zajímavé zpestření odstartovat sezónu bez testování.

F1tv jsou celé testy včetně analýz a pocitů odborníků přímo na trati, kde sledují chování vozů.

OK. Nebudu škodolibý a na testy už šahat nebudu.

Si kup předplatný na měsíc… a můžeš čučet. :slight_smile:
Necelých 200kč a máš zábavu na 3 celý dny. :slight_smile:

Tento týden mám blázinec, tak bych toho stejně moc neviděl. A komentářům bych nerozuměl, když tam mluví americky.

Tak to je škoda. :confused:

Taky se začínající sezonou mi začne blázinec… :smiley:

Jsem zvědavý jak vůz RB bude vypadat až svlékne župan.

Žádná škoda. Dobrá zakázka se mi hodí. Už jsem začínal dost přibírat.

a da sa to aj bez laniek.

Jo, tak maketa ve studiu bez lanek určitě funguje.

1 Like