Robí si Red Bull z Mercedesu žarty? Toto je najlepšie riešenie, odkazuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Ano sám Newey to prohlásil v zimě, že je s autem na 2024 skeptický a museli udělat nějaké změny, protože už narazili na vrchol vývoje v některých oblastech

Třeba ustřelí všichni a Haas si připíše win :smiley:

Ano, chce to trpělivost.

1 Like

Nic proti, ale co je za odborný názor: auto vypadá tlustě, takže konkurence šla víc do detailů? :grinning:

1 Like

Ještě jsem to neviděl. Pouštím si to teď. :grin:

No na základě vzhledu monopostu odhadují výkonnost 🫣

k Astonu su nejaki spicy, priznaj, ze to ta nastvalo :smiley:

1 Like

Tak ja som zase cital ze Newey tvrdil, ze este to auto ma este velky potencial na zlepsenie. Ale tak asi pokial sa niekto z nas sam s Neweym osobne na tuto temu nebavil tak kto vie :slight_smile:

1 Like

Nee, u AM mě to poabvilo, protože u McL řekli: no snad to je jen na předváděčku… prostě Krále a Eiseleho v tomhle směru beru s velkou rezervou :slightly_smiling_face:

1 Like

Čekal jsem, že trochu proberou vozy a bylo to jen o livery.
Trochu nuda.

Snad budou rozebírat vozy v nějakým dalším videu.

Jj Pat a Mat F1 to rozberou do detailu :stuck_out_tongue:

Co bys chtěl hodnotit? Tu trapárnu kterou předvedl Red Bull?
Vždyť by byl každý komentátor pro smích, až vyjedou skutečné vozy.

Taky jsem právě poslouchal, že mají ještě hodně práce s vylepšováním.

Lepší komponenty, lepší zavěšení a redukce váhy. Říkal, že pořád byli nad váhovým limitem.
Takže mě to velmi překvapilo, že dělají takové radikální řešení… obzvlášť když mají giga náskok.

Tak každej by dostal tolik prostoru kolik by si zasloužil.
O Alpine by mluvili třeba 30 minut a o týmech, které nic neukázaly, tak 5 minut. :smiley:

Mi radši řekni, proč jel Alo na schůzku s Totem? :smiley:

Alpine jsem prospal, takže beru poměr mezi Alpine a RB zcela vyrovnaný. :grin:

Jsi měl divoké sny? :slight_smile:

1 Like

Pics or didnt happen

Pouze relaxační odpolední šlofík. :slightly_smiling_face:

Mna to tiez prekvapilo. A dnes som akurat cital, niekde ne nemcoch, ze maju informacie o tom, ze RB fakt donesie “null sidepods” verziu.

A aj ked viem, ze vela ludi to odpisalo tak ja sa priznam ze ako Maxov fanda, ale zaroven aj fanda Ferrari mi uprimne odlahlo ked Merc odbocil od tejto verzie.

Ja som sa proste nevedel zbavit dojmu, ze ten konzept bol prelomovy. Plus, tam fakt boli zablesky, ze to auto zacina fungovat a mali super pracu s pneu a to auto proste fungovalo. A ked si len clovek vezme, ze oni na zaciatku ich predbehol aj HAAS a napr v takej brazilii si dali vsetkych na ranajky tak ten skok bol dost brutalny.

Uvidime treba si pockat. Kazdopadne sa uz neviem dockat ale tento rok sa este viac tesim na MotoGp :slight_smile: