RN365.com: Koniec Kracka a Cowella v Aston Martine? Nahradiť by ich mohli Seidl a Lambiase | Magazín F1 - F1online.sk

Personálne zmeny v továrni v Silverstone pravdepodobne ešte nekončia. Tento tím prežíva veľmi rušný prelom rokov 2025 a 2026. Andy Cowell skončí ako šéf tímu a nahradí ho Adrian Newey, ale tým zmeny možno nekončia a môže prísť aj na úpravu riadiacej štruktúry. Okrem Gianpiera Lambiaseho sa naďalej spomína meno Andreasa Seidla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223918/rn365-com-koniec-kracka-a-cowella-v-aston-martine-nahradit-by-ich-mohli-seidl-a-lambiase

Podle mě Krack o novém vývoji ani už nic neví, nevím co tam vlastně ještě dělal. A Cowell, toho by byla podle mě škoda, ale asi to tam s Adrianem hodně zaskřípalo, nevím :man_shrugging:

1 Like

Všeho moc škodí.
Aston mi připadá spíše jako turistická atrakce, než jako pevná základna, která buduje pevný tým.
A Seidl? Ten taky cestuje od jednoho týmu k dalšímu a v žádném se moc dlouho neohřál.

Za sebe můžu říci, že jestli nebude mít Aston pevnou základnu, tak se s Adrianem dostanou hodně vysoko, ale nikdy né na metu nejvyšší. Leda až Aston odkoupí Honda.

Tak Cowell je bude hodně mrzet. Tvořil jeden z pilířů úspěchů Mercedesu.

Takze Seidl po hviezdom stinte v McLarene a uspesnom rozbehnuti projektu Audi bude garantom plodnosti zelenych. To je fajn.
Cowell sa tam na tom poste dlho neohrial.

Hvězdný stint v McLarenu? To je ironicky, že? :grinning:
Máš na mysli ten opětovný propad na dno (z roku 2021 na 2022)?

1 Like

No hlavně tohle je “info” z doby GP Vegas. Cowell zůstává v AM a řeší projekt s Hondou. Nevím no, tady buď někdo totálně zaspal nebo se tu recykluje. Jinak Krack není šéfem týmu už přes rok, dělá šéfa závodních operací a pochybuju, že Seidl by tohle vedl

1 Like

Seidl bude robit Neweymu sefa.

Tak to by pak těžko nahrazoval Kracka a na jakou pozici by šel teda GP?