Ricciardov cieľ pre rok 2024: Pravidelne sa umiestňovať okolo piateho miesta | Magazín F1 - F1online.sk

Tím Visa Cash App RB, skrátene RB, by si v rok 2024 rád výkonnostne polepšil. Za týmto účelom sa rozhodol prehĺbiť spoluprácu s materským Red Bullom a „zapožičať“ si od tímu z Milton Keynes niektoré komponenty. Daniel Ricciardo verí, že užšie partnerstvo prinesie celku z Faenzy úspech a v prípade Austrálčana umiestnenia zodpovedajúce jazdcovi jeho kalibru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142035/ricciardov-ciel-pre-rok-2024-pravidelne-sa-umiestnovat-okolo-piateho-miesta

Předposlední tým 2023 se chce v závodech umisťovat okolo 5 místa.

Evidentně ta hlubší spolupráce s RB bude fungovat. :+1::+1:
Bravo. :+1:

To by bylo pokoukáníčko, 4 od RB v prvních 5 :slightly_smiling_face:

1 Like

Jestli Visa správně okopírovala RB stylem Haasu od Ferrari, tak by měli zaznamenat výrazný pokrok.
Nedej bože, kdyby začali porážet McLaren. To by se Brownovi moc nelíbilo.

2 Likes

Zak Brown si to ty?

Tak to sa im musela v procese stat nejaka chyba v tom Haase :grin::grin:

Ano, jsem to já a nemám nic lepšího na práci :smile:

2 Likes

Samozřejmě myšleno kopírování Haasu od Ferrari. :slightly_smiling_face:

Pride ti, ze sa haas niekam vdaka ferrari vykonostne posunul?

Bravo, tohle je přidána hodnota k závodění. Místo vlastního tymu a vyvoje mít dva tymy a tomu durhemu davat díly

Když jsme se tu bavili o Ocnovi a jeho budoucnosti

1 Like

Work smart, not hard 🫨🫨

Na to, ze je to uplne priemerny pilot, ktory dostal takyto naklad od Ricciarda, tak v porovnani s Alonsom obstal velmi dobre. :slight_smile:

No a né?
Dyť bez dílů od Ferrari by ani nevyjel.

preco nie? podla vsetkeho to uz aj tak dlho trvat nebude…

To by upiekla Dallara

Ta peče vše ostatní co Ferrari nemůže Haasu dodat.

No nevím, kdyby řekl že 5-6 místo mezi týmy tak možná jo, ale v jezdcích je to podle mně zbožné přání!
Měli by být před HAASem, Sauberem a možná i Williamsem. Když se to hodně povede tak třeba budou porážet Alpine nebo dokonce Aston, ale že by pravidlně poráželi i McLareny, Mercedesy a Ferrari - to se mi vůbec nechce věřit! :thinking: :see_no_evil: