Ricciardov čas sa kráti. Akcionári chcú v juniorskom tíme juniora, tvrdí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Studnica jazdeckej akadémie Red Bullu v posledných rokoch trochu vyschla. Prispelo k tomu však aj samotné vedenie, ktoré sa rozhodlo dať šancu “stratenému synovi” pred vychádzajúcim talentom. Toto obdobie sa má podľa Helmuta Marka skončiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160202/ricciardov-cas-sa-krati-akcionari-chcu-v-juniorskom-time-juniora-tvrdi-marko

Marko vs Horner continue :slightly_smiling_face:

1 Like

A čo takýto scenár:

Verstappen → Mercedes
Ricciardo → RB
Lawson → VCARB

Nech uz kopnu Ricciarda do zadku. To, ze dostal po McL takuto sancu na reparat bolo dost velke stastie pre neho. A nie pojazdit jednu sezonu ale uz jazdi druhu. @TommyPLR Nervak Juki je jasne lepsi, to radsej jeho do RBR

V takomto scenari by bol aktualne RB 5. najlepsi tim. :smiley:

RB po odchode Maxa bude potrebovat top pilota ako nahradu. Co tak scenar, ze dvojica Hamilton - Leclerc nebude vedla seba fungovat a RB podpise jedneho z nich? :sweat_smile:

Ricci v RB2 je totální prohra a selhání juniorského programu RB. A pokud by se Ricci nějakým divným zásahem osudu dostal do RB1, tak to bych normálně na RB zanevřel úplně. Ale to se jistě nestane :grin:

1 Like

Dufam ze vezmu lawsona. Danielovi fandim ale na f1 uz nema.

Nech im Ricciardo odkaze to iste , co Villneuovi v Kanade a ma vystarano .

1 Like

Už pred sezónnou bolo neskoro Horner by mal prestať byť sentimentálny. I ked podľa mňa Daniel by momentálne nebol horší ako Perez v RB čo je smutné.

Ak odide z RB Max tak Webber zalobuje a využije všetky svoje páky aby dostat do RB Piastriho.
Ako to bude RB2 nevie ani boh. Ale Ricci asi skonci.

Nechce nekdo odkoupit akcie?

:rofl: kludne, to by som si pozrel

Co by tam Piastri delal? Pokud akcionari musi pripominat teamu F1 co ma delat, tak je neco spatne.

RBR mel pred par lety spickove osazene oba teamy. Mlade talentovane jezdce. Dal jim vzdy sanci cca pul roku a vybavene. Dalsi.

Ted? Myslim ze tohle vic nez co jineho ukazuje na upadek teamu. Starnou nejen jezdci, ale i sefove teamu. Jen u nich je to videt pozdeji.

Veď práve to ma udivuje. Marko vedie tú akadémiu nejako zvláštne. Mladí ako tak šikovný jazdci zmiznú ku konkurencii a oni furt dookola kolotočujú Ričiho za každú cenu.

ono by to malo byt logicke, ze v time, ktory vznikol ako juniorka redbullu, by mali jazdil juniori… no, akosi sa od toho odklonili, ale nevadi, oni asi vedia preco to tak je

Ja to vidim tak, ze Horner je mierne odrezany od Redbull Motorsport, tym padom je vo vacsej miere pod tlakom zohnat financovanie aj inak ako skrz podporu z meterskej firmy.
Mladi piloti su sice dobri pre sport, ale horsi pre sponzorov. Perezov pripad je jasny, o tom som uz pisal minule. Ricciardo je tak trocha zahada, ale asi ten risk za to stal. Staci si predstavit zeby sa v becku naozaj chytil. To sa nestalo, takze nad Ricciardom sa zlietaju supy a tu zrejme kapituluje aj Horner.