Rovnaký prípad, keď si leader myslí, že je na trati sám a záleží len na tom aby ho druhý neohrozil.
a nie je to uplne jedno kto spomalil vlacik? Stroll zaspal. to je vsetko.
Ne není to jedno, je to dalsi break test
ja to vidim rovnako, snazil som sa ale ferdovi vysvetlit, ze o alonsa nejde
Tohle ale taky nebyla chyba toho úplně ve předu. Někdo ve středu pole (už si nepamatuju kdo) si myslel, že čelo už jede naplno a proto to rozjel naplno a stejně tak všichni za ním. No a pak musel dotyčný ostře brzdit a za ním už nebylo jak se vyhnout kolizi.
Těžko to můžeš hodit na toho prvního, který má právo volit moment restartu
Za SC sa takto jazdi, lider (a nielen lider) ma pravo si volit rychlost. S Mugellom sa to ani len neda porovnat, toto bolo normalne standardne spomalenie pola pred zakrutou. videl som to 100x.
Co myslíš? 2020 Mugello?
Plyn brzda je standard jo?
Jak jsem psal, Aston by měl podat na někoho protest, protože to Stroll nezvládl podobně jako Russell, jasně potenciálně nebezpečná jízda
Jop, kolega vytáhnul Mugello
A co ten Alonsův úškleb?
To je jak to tam teď s titanovým šroubovákem u Alpinu vedou.
V Alpine ještě něco vedou?
Však dneska byly skoro body
Ocon jel s novým šasi a nezdálo se, že by nějak zrychlil. Přitom oba Wlilliamsy mají rozlámané šasi, Stroll s Riccim nedojeli. Bottas s Yúkim taky né. Gaslyho chtěli na trať poslat s tříkolkou.
Ani tolik štěstí nestačilo na bodík.
to este dostali 10 tisic € pokutu za ten pitstop
Tahle odměna se určitě Alpine velice hodí.
Jestli skutečně došlo ke zranění, tak byla FIA ještě hodně mírná.
v podstate ano. divim sa, ze taky skuseny divak sa nad tym pozastavuje. vpravo, vlavo, brzda, plyn to pocas SC robia vsetci. takisto sa posledna zakruta pred rozbehom jazdi casto vynimocne pomaly. Niekto tam zaspal, potom pridal a potom musel brzdit. nestalo sa to prvy krat. Vidim tam priestor na lepsiu komunikaciu s murikom, oni preda maju vacsi prehlad co sa deje o 300 metrov dalej.
Keby to niekto pribrzdil na rovinke ako v Mugelle tak nepoviem ani makke f, ale toto bolo dost standardne.
No vtedy sa tam chvíľu rozbehol Hamilton a potom zas spomalil a zahrieval a potom sa zas rozbehol.
Nebavíme sa o rýchlosti pár kilometrov za hodinu a tiež ako tu niekto spomínal dopravné predpisy a odstupy tu sa bavíme o pretekaní, vysokých rýchlostiach. Profesionáli z dávnych čias už vo Formule vymierajú a šíria sa veci na hrane pravidiel ktoré sú v móde odkedy s tým začal Verstappen.