Ricciardo vidí príčinu nehody v zmenách nastavenia auta | Magazín F1 - F1online.sk

Pokračujúce problémy Daniela Ricciarda. Hneď v úvode druhého tréningu tvrdo havaroval v „bazénovej sekcii“ a značne poškodil svoj McLaren. Spôsobil ťažkú noc mechanikom, stratil možnosť získať akékoľvek dáta a opäť si nepomohol u vedenia tímu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/65502/ricciardo-vidi-pricinu-nehody-v-zmenach-nastavenia-auta

Nikdy nemal odist z Renaultu, auto mu sedelo a dokazal z neho vytazit zazracny vykon.

Alebo to auto bola také dobré, že iný pilot by sním bojoval o stupne, zatiaľ čo priemerný Ricciardo sa motal v strede poľa.

To je blbosť a nikto súdny nemôže tvrdiť, že Renault mal monopost schopný bojovať o bedne. McLaren mu síce vôbec nesadol ale zas z neho nerobme neschopáka, ked výsledky či už z Renaultu alebo RB hovoria opak. Pre mňa je on hlavný kandidát na sedačku v AM a Mclaren by mohol skúsiť Bottasa

Ja z neho neschopáka nerobím, to robí on sám. Stále sa usmieva ako priblblý, a má akože vtipné reči, ale posledné dve sezóny jazdi ako priemerný až podpriemerný pilot. To hovoria výsledky, a jeho počínanie na trati (okrem ojedinelých výnimiek) je úbohé. A to nehovorím o skutočnosti že berie rozprávkový plat. Za výsledky čo predvádza by mal byť platiacim jazdcom.

Staci porovnanie s Oconom a Hulkom. Oboch porazil.

A čo sa má rozsypať z toho, že mu toto angažmá nevyšlo ? Od toho tam má mentálnych koučov a odborníkov, aby zostal sám sebou a dalej sa sústredil na svoju prácu. Narozdiel od mnohých, Ricci svoju rýchlosť neraz ukázal, takže nazývať ho neschopákom, je odveci. Papierovo to pri podpise dávalo zmysel, nevyšlo to, tak je čas, aby sa obe strany posunuli iným smerom.

Nehnevaj sa, ale v McLarene za tie peniaze čo mu platia a čo sa od neho očakáva neukázal nič.

Nehnevám, neukázal ale jedno nepodarené angažmá neznamená, že je to uplny šmatlák