Ricciardo uvažoval o konci kariéry, teraz je „znovuzrodený“ a „plný energie“ | Magazín F1 - F1online.sk

„Všetko zlé sa na dobré obráti“. Týmto príslovím sa v poslednom období bezpochyby riadil aj Daniel Ricciardo. Austrálčanovi sa totiž v menilo v rukách na popol takmer všetko, na čo siahol. Najprv bol vyhodený z McLarenu pre neuspokojivé výsledky. O pár mesiacov neskôr ho síce angažovalo AlphaTauri, no prešlo len pár týždňov a pre zlomeninu ruky sa porúčal z F1 opäť. Napokon však prekonal aj v poradí druhú prekážku. Po návrate na štartový rošt preto srší optimizmom a pôsobenie v najvyššej motoristickej súťaži si užíva plnými dúškami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137148/ricciardo-uvazoval-o-konci-kariery-teraz-je-znovuzrodeny-a-plny-energie

Rozmyslam ze ci aj Mercedes s Hamiltonom neurobi to, co Ferrari so Schumacherom. Bude potencial podpisat niekoho ako Lando, Leclerc, tak Lewisovi niekedy v lete 2025 povedia, nech oznami koniec kariery a slusne sa podakuje Mercedesu …

Tohle je článek o Ricciardovi.

4 Likes

Ja viem Puffe, len som tak rozmyslal :slight_smile:

Už nějak zapomínám, připomeňte mi, proč že to tehdy odešel z RedBullu? :thinking:

Lebo si uveril ze to je dobry krok😀

Už vím, odešel aby se naučil prohrávat! Teď už je pro druhou sedačku v RB řádně připraven :smile:

1 Like

Este stale mu moze dat nakladacku Yuki s premalovanou rb19kou :grinning:

Pár gombíků a je vymalováno, neboj :smiley: Teda pokud si zase nezlomí pařátu nebo tak něco.

1 Like

Red Bull dava kridla. (aj ked je to len racing bull)

Momentalne pristala informacia ze toto so zenou su vysetrovani pre mozny stret zaujmov :face_with_monocle:

Edit: tak sussie wolff sa prekecla na meetingu F1 academy jajks

Už si s Abu21 vyskakoval asi moc :open_mouth:

Akoze divim sa ze to vobec mozu takto dvaja manzelia vykonavat ale tak to by som sa musel divit vela veciam

To se očekávalo ještě dříve, než to místo dostala.
Bylo jen otázkou času, kdy na ně konkurence něco vyhrabe.

Já se taky divím, že Masi dělal ředitele závodu, když zároveň rozdaval red bully v paddocku …

ekvivalent triperovych siltoviek? Je triper Masi? :open_mouth:

Spíš Masi jel na tripu, jak Triper :grinning:

Stále to bolí chlapci čo ? :smile: A to len Masiho jediná chyba bola, že nedovolil vtedy ihned predbehnúť pomalšie vozidlá kvôli tlaku Mercedesu za celý ročník ale spravil to o niečo neskôr a nechal iba niektorých aby to bolo spravodlivé.

2 Likes

dalsi rozpravkar k Perezovi a Sainzovi, jeho umiestnenia: 13,16, ruka, 15, 7, 13, 14 11, som rad ze ho nabili spravnou energiou, aj maly ciel je ciel

Po zlepseni vykonov AT - poslednych 5 pretekov: Ricciardo jedno bodovane miesto (P7), Tsunoda tri - P8,P9,P8. Nvm naco take ego - ale ok, ak za narastom formy AT stoji nahodou on, tak restecpa

1 Like