Ricciardo odmieta prestup do Cadillacu: Skončil som | Magazín F1 - F1online.sk

Vráti sa ešte Daniel Ricciardo do Formuly 1? Vyzerá to tak, že sezóna 2024 bola skutočne jeho poslednou. Zahraničné zdroje avizujú, že o návrat do efjednotky nemá záujem, čo napokon pri stretnutí s fanúšikmi potvrdil aj samotný Austrálčan.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184015/ricciardo-odmieta-prestup-do-cadillacu-skoncil-som

tak ked bude motor z ferrrari, moze byt aj jazdec blizky ferrari. Co tak Giovinazzi napriklad? Alebo Zhou bude volny

Gio je už dávno out, Zhou by se jim vůbec nevyplatil. To si spíš vezmou Sargeanta, jako US pilota

Ne, skončil jsem

… tak za tohle respekt. Neměl se vracet ani poprvé, ale ještě on sám neměl ten pocit tak to beru, teď už žádné okecávačky :clap:

1 Like

ako tu by sa koli marketingu oplatilo zobrat MSch, ale kedze motory F, tak im ho mercedes neda… Za skusku by to ale stalo, nevadi, ze co to rozbije prvy rok, oni sa tam idu ucit aj tak. A trochu humoru… mozno v januari Kacer Donald ukonci vojnu, tak by to na 2026 stihol aj Mazepin :slight_smile: Schumacher+Mazepin repete v americkom teame…

Perez - Herta za mňa tutovka ale je to ešte pomerne ďaleko

1 Like

kvoli marketingu sa brat MSch neoplati absolutne. Nema sponzorov teda ani ziadnefinancie. Ak by ho niekto tlacil, uz davno jazdi naspat.

Sargeant je mimo a navzdy bude. Mozno do Crawforda by sa oplatilo zainvestovat. Inak sa vratime naspat k menam ako Herta ci O’Ward (aj ked je mexican)

no kedže jedno miesto ma iste amaricky pilot tak jetu iba jedni miesto volne a kedže tim hlada skuseneho a znameho pilota tak kandidatov je tu viecero napriklad Kevin Magnussen su tam vezby na ferrari kedže Hass spolupracuje usko z ferrari Perez ktory možno skonči v red bulle ma skusenosťi a najme silnu poziciu marketingu minimalne v južnej amerike pak tu mame bottasa ktory skusenosti ma marketing je slabši ale je stale otazka či tim viac preferuje skusenosťi nebo marketing pretu tu dam ešte jedno meno a to je smucher ano skusenosti ma malo a marketingovo to nie je nič extra ale jeho meno ešte stale ma nejaku tu vahu minimalne v nemecku prečo zrovna on tu je ak si odmyslime tie tri mena vyšie tak moc skusenich jazdcov nie je a zobrať uplneho novači no jedna už jedneho maju a za druhe budme uprimny tento tim bude minimalne 1-2 roky sa učiť a tak je lenpšie zobrať do timu jezdca ktory ma skusenosťi z mercedesu z ferrari a na koniec aj Haas tak si myslim že bude prinosom pre budovanie timu

Celou dobu se tu breci ze nejsou sedacky pro mlade piloty a kdyz najednou jsou tak do nich zacnete cpat ty co v F1 neuspeli, vzpamatujte se :yawning_face:

Mexiko je v Severnej Amerike, ale aj Helmut sa pri jeho jazdcovi v tomto pomýlil.

Helmut se řídil tím, že nebyl čas řešit na jakým kontinetu Mexiko je

1 Like