Ricciardo o Villeneuvovi: Ja by som takto na nikoho nezačal kydať | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Kanady priniesla aj menšiu mediálnu prestrelku medzi Danielom Ricciardom a majstrom sveta z roku 1997 Jacquesom Villeneuvom. Kanaďanove slová sa vtedy Ricciarda dotkli a na kritiku reagoval dosť podráždene. Teraz vysvetlil, prečo ho mal Villeneuve tak sklamať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167631/ricciardo-o-villeneuvovi-ja-by-som-takto-na-nikoho-nezacal-kydat

Ten Villeneuve, taky si prosel upadkem, mozna je z toho porad nakrivo, myslim ze zavody v tom kdo koho vic zbleje v mediich by mohly skoncit, jak si ma nekdo toho cloveka vazit, velka skoda pac jeho karierni cesta byla dost vyjimecna, skoda…

Tak neviem. Ricciardo tiež nie je žiadny svätúšik. Spomínam si asi pred dvomi rokmi stáli obidva Mercedesy pri semaforoch na pit lane a on im z boxovej uličky s jeho širokým úsmevom ukazoval prostredník…

Villeneuve si nejspíše zavzpomínal na svůj konec kariéry, kdy tohoto mistra světa smetl nováček Button, který ani nebyl kmenovým týmovým jezdcem, ale pouze pronajatým od Williamsu.

Ale prosím vás…de sme v škôlke že sa máme čičikať s jazdcami?..
Veď tu hovoríme stále o potenciálnom prestupe do TOP tímu…

Odhliadnuc od všetkých klauzúl a politických machinácií v útrobach Red Bullu
Hladiac čisto na výkony pretekára…

Myslím že Jacques ho ešte šetril…
Pre mňa Ric presluhuje aj v RBčku a nech nechá priestor mladým…

Ne vôbec že ešte top tím…