Ricciardo nemal z Red Bullu odchádzať, hovorí Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Nechcel byť dvojkou Red Bullu a nakoniec skončil ako trojka. Kariéra Daniela Ricciarda sa mení na jedno veľké „čo by bolo, keby…“ a druhou veľkou otázkou je, či mal stajňu z Milton Keynes na konci sezóny 2018 opustiť. Každý má na to svoj názor a jeho bývalý tímový kolega Max Verstappen nie je výnimkou.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84703/ricciardo-nemal-z-red-bullu-odchadzat-hovori-verstappen

Ja viem, kto je plnohodnotny nastupca Helmuta Marka. :wink: Otazkou je len ci to uz v 31 bude chciet ist robit.

1 Like

“Ricciardo neměl z RB odcházet, říká Verstappen”

Moje slova, byla to škoda pro obě strany, pro Ricciho ale víc :slightly_smiling_face:

Vůbec nevíš o čem mluvíš, on se potřeboval vydat do světa aby poznal že třetí sedadlo v RedBullu je to co chce :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

:smiley:

Kdybych chtěl být rejpal, tak budu rozporovat to slovo “chce”, ale já budu hodnej :innocent:

Tak to niekedy byva proste…tak skusil a nevyslo co na tom dalej riesit…i ked z isteho hladiska to vyslo skvele…“show me the money”

1 Like

Chce nechce, záleží vlastně na tom? :woozy_face:

Tak podle mě je rozdíl mezi volbou a “nutností”

Po tom co si zahral na Alonsa a vydelal penize ve stredu pole mel odejit.

Tohle neni jeho parketa, pritahl zpet jak zpraskany pes na jeste horsi pozici…

Ja sa mu necudujem. Videl ze vsetko sa zacina tocit len okolo Maxa tak chcel skusit nieco ine. To co nemal robit bolo, ze nemal odist z Renaultu do McLarenu.

1 Like

Aj Coulthard má už dáky ten vek,myslím si že Ricciardo bude skvelý na natáčanie reklám pre RedBull

Kdyby neodešel, tak by si třeba celý život vyčítal, že se smířil s pozicí dvojky a ani to nezkusil jinde. Posuzovat rozhodnutí zpětně s informacemi, které tehdy nebyly známé, nemá žádnou cenu.

2 Likes

Podľa mňa je to dobre že išiel inam aspoň má veľa skúseností a teraz vie omoc lepšie čo mu vyhovuje , ale otázne je zatiaľ či aj tie skúsenosti bude môcť ešte použiť ako jazdec F1 ale môj typ je že sa vráti a Peréz sa bude porúčať lebo si začal zlú vojnu pre seba. V RB némá podporu ako Max a ani výsledky ako Max a asi už bude aj Markovi a spol tŕňom v boku.

Dobre urobil Ricci. Sa to v ňom zlomilo po Baku, keď team nechcel uznať, že Max sa branil fakt za hranou. Načo by ostával v takom teame, ked videl, že všetko sa ide na Maxika. Keď mu to nevyhovovalo, ani “pohovorenie s teamom” by nepomohlo.

Auto by sa vyvíjalo na Maxika a ten by bol vždy chránený, načo je vám pár úspechov za sezónu, keď viete, že to celé vyhrať nemozte. Radšej išiel tam, kde bola aspoň nadej, aj keď nakoniec nie možnosti…

Tohle je bohuzel bezna soucast kariery vetsiny pilotu, nechat se zahnat do kouta, do hlavy si nechat nahrat program. Mel si dat pauzu po odchodu z Red Bullu, byl by horke zbozi. Jakoze byl, penize vydelal, ale za jakou cenu, smutne, ale je to jeho vec.

Daniel to velmi zle odhadol. Marko musel Verstappenovcom medove motuziky po pod nos tahat koli novemu kontraktu, Danielovi to zle padlo a Abiteboul toho vyuzil. Ale da sa povedat, ze to bol velmi logicky a rozumny tah. Kiks prisiel az potom ked po roku v Alpine podpisal velmi skoro kontrakt s Brownom. Tam to dohnojil. Po tom podpise jazdil v Renaulte velmi dobre. S Alonsom by tvorili velmi slusnu dvojicu.

1 Like