“Hovorím si, že ak zostane na trati, budeme mať rovnaké pneumatiky, mal by sa udržať. Prekvapil ma. Tím sa ma pýtal na stav pneumatík, povedal som im, že som spokojný. To im asi stačilo, aby ma nechali vonku,” vrátil sa k pretekom Ricciardo. “Pozícia na trati je tu veľmi dôležitá, takže spolu s tímom sme veľmi chceli ma nechať na trati. Udržal som to.”
Ricciardo to měl dobře rozjeté ale po SC jsem v třetí místo nevěřil, vlčákům na nových jsem věřil více. Ale Ricciardo v sobě tu rychlost měl Skvělý závod. Děkujeme Copy Pointu za skvělou volbu pro Checa.
Uprimne nechapem, preco tolkym ludom pride Ricciardove shoey vtipne. Sranda musi byt, ale pit z topanky, kde sa mu potila noha cely zavod, je jednoducho nechutne.
osobne je to vlasne jedno každy sa svoje napriklad kimi sa stale tvaril ako keby jedol citron a dalši to same každy mal to svoje vettel sa napriklad klanial autu samozrejme to bolo ešte u red bull
pozul by si aj ricciardove?
ale verim, ze za 40 milionov by si pozul aj Babisove po vylete do Moskvy.
koniec koncov mikroskopicke zbytky fekalii su kde kade. hlavne po klavesniciach a telefonoch. urcite ich je menej v topanke.