Preco sa mna pytas? Ja som sa pytal teba, ci logiku, ktoru aplikujes na Verstappena, rovnakym sposobom aplikujes na ostatnych. Cize este raz - vyhasla Alonsova hviezda po Nürburgringu 2009, ked mu v kvalifikacii nalozil Piquet jr.?
A to si usudil na zaklade coho?
Takze technicka porucha sa pocita ako to, ze v tej Q zhasol? ![]()
To Fernando potom zhasina pravidelne v tom Astone.
Já bych to slovo měl Maxi. Prostě to máš v p**i ![]()
Protože ty si přišekl s tím nesmyslem o Německu 09
Jako kdyby zalezelo jestli bude startovat 11 nebo 9 nebo….po minulem zavode kdy se po startu propadl na samy chvost dvakrat po sobe si myslim, ze umisteni nejak neresi.
Takhle nějak vypadá návrat do reálného života.
Nic míň, nic víc.
V com to je nezmysel?
V tom, že Alo sebou neházel o zem hned, když neměl nerjychlejší monopost a nevyhazoval novnáře z tiskovek
Ale no. Lenze on viac ako na tim tlaci na “zmenu pravidiel”.
Kazdy jazdec, ktoreho tim sa prepadol vie, ze v tejto ere sa Mercedesu tak skoro nepriblizia.
Takze, tlacia PR kecy, aby zatlacili na skorsiu vaznejsiu zmenu pravidiel. To ze auto nejde naplno zakrutu a pod. to maju rovnake vsetci. Aj Mercedes, takze to je iba taka politicka hra, aby sa zmenili vyrazne pravidla skor ako v 2030.
A pytam sa, ked sa zmenia, a opat RedBull s motorom od Hondy bude utierat usta, ale auto uz nebude na rovinkach spomalovat, MAX uz zrazu bude vraviet nieco ine? Nie. Takze asi tak.
Ale o to vůbec nejde, že to maj všichni. Že to maj všichni bude platit při jakékoliv změně pravidel. Tam jde o to že pro závodění je to uplně blbě.
Teraz prekrucas, ved o tom si vo svojom komentari vobec nepisal. Pisal si o tom, ze jeho hviezda zhasla vedla novacika v time. Na zaklade toho, ze ho Hadjar raz zdolal v kvalifikacii. Logicky som sa opytal, ci to plati rovnako aj u Alonsa, kedze aj jeho v kvalifikacii raz zdolal, nie ze novacik, ale vyslovene nekvalitny jazdec. Plati to? A ak nie, preco to neplati?
Jednoduše - můj komentář byl o tomn, že to začíná připomínat 2014, ne že to tak bude na 100%.
Ah, teraz chapem, to “hvezda zhasla” sa vztahovalo na Vettela. Ja som to chapal tak, ze pises o Maxovi v sucasnej situacii. Preto sa mi zdalo riadne “ustrelene”, pisat o tom, ako jeho hviezda zhasla na zaklade jednej kvalifikacie.
Letošní vstup Hondy je mnohem lepší než Alonso prezentoval. Hlavní problém je v Astonu a to je mnohem horší situace, protože dnes se motory vyrábějí v sodovkárnách na lince společně s konzervami, ale na výrobu šasi se musí uvolnit celá továrna od projekčního oddělení, přes kvantum vysoce odborných dílen a vše vlastně nikdy nekončí, protože vůz je v podstatě živý organismus.
Nekvalitny jazdec s nim dokazal remizovat z pohladu celej sezony. Ale to uz bol Alonso davno zhasnuty, takze ten priklad z 2009 je lepsi.
Není, od Hondy to hůře nešlo, dej už pokoj.
Bohužel Hondu nemůžeme porovnat v jiném týmu, ale věř mi, že hlavní a mnohem závažnější problém je v Astonu, který byl zvyklý vozy pouze montovat a né je stavět.
Tobě už nevěřím nic, já nevím jak na tom Aston bez Hondy je, ale ta časová ztráta jde většinu na Hondu.
Nevěř, nikdo Tě nenutí, ale stejně na má slova dochází už teď.
V dubnu se nic neděje a v květnu, nejpozději v červnu vyjde najevo, že Aston letošní sezónu po vzoru Ferrari po důkladném zvážení odpískal a bude se věnovat se věnovat pouze vozu pro příští sezónu.
Hele, neříkal to samé Adrian už loni, že ho letošní vůz vůbec nezajímá?