Rezignovaný Verstappen to má za sebou: Už nie som frustrovaný ani naštvaný | Magazín F1 - F1online.sk

Preco sa mna pytas? Ja som sa pytal teba, ci logiku, ktoru aplikujes na Verstappena, rovnakym sposobom aplikujes na ostatnych. Cize este raz - vyhasla Alonsova hviezda po Nürburgringu 2009, ked mu v kvalifikacii nalozil Piquet jr.?

1 lajk

A to si usudil na zaklade coho?

Takze technicka porucha sa pocita ako to, ze v tej Q zhasol? :clown_face:

To Fernando potom zhasina pravidelne v tom Astone.

Já bych to slovo měl Maxi. Prostě to máš v p**i :smiley:

Protože ty si přišekl s tím nesmyslem o Německu 09

Jako kdyby zalezelo jestli bude startovat 11 nebo 9 nebo….po minulem zavode kdy se po startu propadl na samy chvost dvakrat po sobe si myslim, ze umisteni nejak neresi.

Takhle nějak vypadá návrat do reálného života.
Nic míň, nic víc.

1 lajk

V com to je nezmysel?

V tom, že Alo sebou neházel o zem hned, když neměl nerjychlejší monopost a nevyhazoval novnáře z tiskovek

Ale no. Lenze on viac ako na tim tlaci na “zmenu pravidiel”.

Kazdy jazdec, ktoreho tim sa prepadol vie, ze v tejto ere sa Mercedesu tak skoro nepriblizia.

Takze, tlacia PR kecy, aby zatlacili na skorsiu vaznejsiu zmenu pravidiel. To ze auto nejde naplno zakrutu a pod. to maju rovnake vsetci. Aj Mercedes, takze to je iba taka politicka hra, aby sa zmenili vyrazne pravidla skor ako v 2030.

A pytam sa, ked sa zmenia, a opat RedBull s motorom od Hondy bude utierat usta, ale auto uz nebude na rovinkach spomalovat, MAX uz zrazu bude vraviet nieco ine? Nie. Takze asi tak.

1 lajk

Ale o to vůbec nejde, že to maj všichni. Že to maj všichni bude platit při jakékoliv změně pravidel. Tam jde o to že pro závodění je to uplně blbě.

1 lajk

Teraz prekrucas, ved o tom si vo svojom komentari vobec nepisal. Pisal si o tom, ze jeho hviezda zhasla vedla novacika v time. Na zaklade toho, ze ho Hadjar raz zdolal v kvalifikacii. Logicky som sa opytal, ci to plati rovnako aj u Alonsa, kedze aj jeho v kvalifikacii raz zdolal, nie ze novacik, ale vyslovene nekvalitny jazdec. Plati to? A ak nie, preco to neplati?

Jednoduše - můj komentář byl o tomn, že to začíná připomínat 2014, ne že to tak bude na 100%.

1 lajk

Ah, teraz chapem, to “hvezda zhasla” sa vztahovalo na Vettela. Ja som to chapal tak, ze pises o Maxovi v sucasnej situacii. Preto sa mi zdalo riadne “ustrelene”, pisat o tom, ako jeho hviezda zhasla na zaklade jednej kvalifikacie.

Letošní vstup Hondy je mnohem lepší než Alonso prezentoval. Hlavní problém je v Astonu a to je mnohem horší situace, protože dnes se motory vyrábějí v sodovkárnách na lince společně s konzervami, ale na výrobu šasi se musí uvolnit celá továrna od projekčního oddělení, přes kvantum vysoce odborných dílen a vše vlastně nikdy nekončí, protože vůz je v podstatě živý organismus.

Nekvalitny jazdec s nim dokazal remizovat z pohladu celej sezony. Ale to uz bol Alonso davno zhasnuty, takze ten priklad z 2009 je lepsi.

Není, od Hondy to hůře nešlo, dej už pokoj.

1 lajk

Bohužel Hondu nemůžeme porovnat v jiném týmu, ale věř mi, že hlavní a mnohem závažnější problém je v Astonu, který byl zvyklý vozy pouze montovat a né je stavět.

Tobě už nevěřím nic, já nevím jak na tom Aston bez Hondy je, ale ta časová ztráta jde většinu na Hondu.

1 lajk

Nevěř, nikdo Tě nenutí, ale stejně na má slova dochází už teď.
V dubnu se nic neděje a v květnu, nejpozději v červnu vyjde najevo, že Aston letošní sezónu po vzoru Ferrari po důkladném zvážení odpískal a bude se věnovat se věnovat pouze vozu pro příští sezónu.

Hele, neříkal to samé Adrian už loni, že ho letošní vůz vůbec nezajímá?