To netreba písať, to všetci vedia
Me v servisu rikaji ze malo brzdim, nechapu, jezdim denne a furt mam narezle kotouce, asi je to tim ze tomu moc neverim a pedal pouziju jen kdyz uz fakt musim, mozna to ma tak kazdy kdo to zazije. Tak nebo tak na vypadek brzd jsem pripraveny, vyskoleny
Hrdzave kotuce, takze pedal aktivne pouzivas pri startovani - ked ocistis hrdzu, budu ako nove a stale
No ale to mi fakt rikaji a ze pry je to bezne i u novych aut . Bylo mi trapne ale rekl jsem ze prece brzdim podle potreby, co mam brzdit jen tak abych shodil tu rez, asi jo…
nakoniec pocas tych 3 kol skratil tak 3-4 krat vedome zakrutu. uz ked sa na neho dotiahol alo, tak neskracoval a vyzmykal brzdy ako to islo.
5s uplne spravnych v ramci toho co ponukaju pravidla, uplna spravodlivost, keby sa do toho rypalo, by asi bolo 10s. diskvali asi nie, autam uhybal, v suboji si to neskratil (ani tu final sikanu, ked bol alo sekundu za nim)
tipujem, ze preto, ze, ked v predoslych kolach tadial isiel normalnou rychlostou, tak komisarom beznym porovnanim casov s minulymi kolami nejake velke zisky asi nevyskakovali, aj ked to struhol - lebo bez brzd aj tak stratil, ale vdaka skrateniu stratil menej.
cize to, co im vyhodil pocitac, ukazovalo na mierny trest.