Réžia ignorovala Hamiltonov boj o prežitie. Posledné dve kolá odjazdil bez bŕzd | Magazín F1 - F1online.sk

4 Likes

To netreba písať, to všetci vedia

Me v servisu rikaji ze malo brzdim, nechapu, jezdim denne a furt mam narezle kotouce, asi je to tim ze tomu moc neverim a pedal pouziju jen kdyz uz fakt musim, mozna to ma tak kazdy kdo to zazije. Tak nebo tak na vypadek brzd jsem pripraveny, vyskoleny :smirk:

1 Like

Hrdzave kotuce, takze pedal aktivne pouzivas pri startovani :rofl::rofl::rofl: - ked ocistis hrdzu, budu ako nove a stale :rofl::rofl::rofl:

1 Like

No ale to mi fakt rikaji a ze pry je to bezne i u novych aut :sweat_smile:. Bylo mi trapne ale rekl jsem ze prece brzdim podle potreby, co mam brzdit jen tak abych shodil tu rez, asi jo…

1 Like

nakoniec pocas tych 3 kol skratil tak 3-4 krat vedome zakrutu. uz ked sa na neho dotiahol alo, tak neskracoval a vyzmykal brzdy ako to islo.

5s uplne spravnych v ramci toho co ponukaju pravidla, uplna spravodlivost, keby sa do toho rypalo, by asi bolo 10s. diskvali asi nie, autam uhybal, v suboji si to neskratil (ani tu final sikanu, ked bol alo sekundu za nim)

tipujem, ze preto, ze, ked v predoslych kolach tadial isiel normalnou rychlostou, tak komisarom beznym porovnanim casov s minulymi kolami nejake velke zisky asi nevyskakovali, aj ked to struhol - lebo bez brzd aj tak stratil, ale vdaka skrateniu stratil menej.

cize to, co im vyhodil pocitac, ukazovalo na mierny trest.

2 Likes