Reštart Red Bullu je aj Mekiesovým dielom. Podľa Marka priniesol nový prístup | Magazín F1 - F1online.sk

Kto sa postaral o veľký obrat v Red Bulle? Laurent Mekies len pred pár dňami vystúpil na verejnosti s tým, že jemu by sme nemali pripisovať nič zo zásluh, ale podľa Helmuta Marka to nie je celkom pravda. Nový šéf priniesol do tímu čerstvý vietor, ktorý mu pomohol rozbehnúť sa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217139/restart-red-bullu-je-aj-mekiesovym-dielom-podla-marka-priniesol-novy-pristup

Zatím se stále jedná o Hornerové dílo.
Mekiesův přínos uvidíme až v příštím roce a obávám se, že o RB spíše jenom uslyšíme, než uvidíme. (na vyšších místech v tabulce)

1 Like

Presne tak, toto je len Marko ktory ma potrebu si kopnut do Hornera s ktorym mal problem. Vsetky upgrady a vyvoj v tejto sezone mal stale na starosti Horner.

1 Like

Je to tak, na co mít inženýry, když tam všechno dělal Horner

som zvedavy aky balik pripravia na mexiko. podla mna im, heh nie im ale Maxovi bude sediet.

Tak RBR by to sedět mělo, od návratu do kalendáře tam byli vždy silní

Respektíve dúfaš, že to tak bude. Lebo keď počuješ redbull, dostávaš vyrážku a keď náhodou vyhrajú, máš týždeň problém s erekciou.
Len pre info, fandím ferrari, redbull mi je u perdele, ale ty ideš s tým hejtom tak cez hranu, že nejde nerýpnuť.

Záleží co čteš. Třeba Hornera jsem docela bránil i když mi nikdy neseděl.

Pokud se týče budoucností RB s vlastními motory, tak jim pro začátek moc nevěřím, ale na druhou stranu obdivuji za drzost, že našli odvahu se pustit do tak těžkého projektu ze kterého třeba Renault vycouval. A jestli porazí Audi, tak se jim rovnou budu klanět.

je nejake seriozne info co stalo za tym zlepsenim ? Zatial vsetky vyjadrenia boli neurcite