Renaultu sa podaril zásadný objav vo veternom tuneli, tvrdí Rosberg | F1online.sk

“Myslím, že okolo Silverstonu sme priniesli pár vylepšení. Mám pocit, že teraz vieme s väčšou ľahkosťou nastaviť auto, nie je to hop alebo trop. Vlani sme mohli byť veľmi rýchli, ale pokojne aj mimo prvú desiatku,” vyzdvihuje vyššiu konzistentnosť výkonov miláčik fanúšikov. “Teraz je to už dokázané — podarilo sa nám to na okruhoch s nízkym aj vysokým prítlakom. Máme dobrý balík, mali by sme mať dostatok sebavedomia do zvyšku sezóny.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13523/renaultu-sa-podaril-zasadny-objav-vo-veternom-tuneli-tvrdi-rosberg

Co, konecne prisli na to, kde sa zapina?

2 lajkov

Som zvedavy na Ricciardov zkysnuty usmev ked sa Renaultu este podari vyhrat :slight_smile:

Drzim Renaultu palce. Cim viac timov vpredu, tym lepsie pre celu F1.

Vpredu je stale iba jeden tim.

Navrat de Beera prinasa ovocie. Len tak dalej.

Teba to strasne zerie ze?

Naco to chytanie za slovicka, ked vies velmi dobre, ako som to myslel.

Vobec nie, su na smiech, uz par rokov, a este dlho budu :slight_smile:

Letos Renault bojuje o 3 příčku, co je na tom k smíchu?

1 lajk

Asi sledujes iny sampionat, ako vsetci ostatni, aktualne su na 5. mieste a budu radi ak si ho udrzia. O tretom mozu len snivat.

Tab po Eif

Renault ztrácí na 3 místo 6 bodů, asi ti to uniklo :grinning:

2 lajkov

A ty myslis, ze McLaren a Racing Point budu sediet na zadku a cakat, az ich niekto predbehne? Ale ved dobre, kazdy niekomu fandime, vysledok ukaze az koniec sezony, ako sa vravi “it isn’t over till it’s over”.

Já netvrdím že bude někdo čekat ale že o ten třetí flek taky bojují.

1 lajk