Red Bullu sa nezdajú flexibilné krídla súperov, FIA si vraj pred tým zakrýva oči | Magazín F1 - F1online.sk

Vlastně on i RedBull říká, že konkurence si pomáhá aktivními prvky k lepším výkonům.
Pritom FIA říká, že je to v pohodě.

Takže je Horner a jeho tým taky zem a věk?

Jinak v pohodě Honzí. Mě to absolutně nevadí. Ať si každý myslí, co chce. resp. podle toho jak potřebuje. :grin:

1 Like

Mně vadí to, jak tu někdo za každou cenu musí furt shazovat druhé, protože přijdou s tématem, který se jim nelíbí, nebo tomu nerozumí. Tohle je děs

No on bude spis problem v tom, ze tihle lide nechapou vyznam slova aktivni. Pro ne kdyz se ohne strom ve vetru tak to ten strom dela aktivne.

No a z clanku kdy si RBR stezuje na soupere a na to ze se jim prohyba predni kridlo, ne ze aktivne, ale ze je flexibilni, si dovozuji ze RBR ma aktivni prvky.

Problem bude v lenosti. Lidi tady si nejsou schopni dohledat vyznam slova “aktivni” a “flexibilni”.

No a pak ti lide nevypadaji moc chytre, ale jakmile zazni slovo “flexibilni”, hned cumaky dolu a uz jsou na stope za veverkou.

6 Likes

Ja som nenarazal na to… v kazdej teme tu mas politiku a hru na zapad vs vychod, f1 tu nezaujima fakt uz nikoho

2 Likes

Sak tu konspirujete denne ohladom rbr, bolo to triple drs, boli to gombiky, teraz pre zmenu toto

Ja chapem ze sa chces/chcete bavit s ludmi na fore ale za taku cenu na to ja osobne prdim

Keby si tu hlavne ty necpal vsade fica, putina a politiku obecne, co sem vobec nepatri tak som ticho. Na to mas ine weby a ine fora

4 Likes

To můžu vrátit tady s tím: dunning-kruger v priamom prenose.
To jak souvisí s F1? Nějak. Nebudeme si tu hrát na lepšolidi ne? Zrovna ty tu taky postuješ věci mimo F1, takže tak.

Měl si tu článek i od McL ohledně tohohle aero efektu, ale ne, pro tebe to neexistuje, protože to někdo neřekl z RBR. RBR ma do teď vysokou maximalku i s vyšším nastavením přítlaku, čím to asi bude? Kouzlem ne? :slightly_smiling_face: to je celej ten problém, spekulace byly, jsou a budou. Jenže problém je ten, když se někomu nelíbí. Tady to máš navíc postaveno na logických argumentech, žádný cucání z prstu.

Potom, když někdo bere satiru, jako spekulaci, tak to už je pak těžký (to narážím na ten zbytek).

Celý je to o tom, jestli ti vadí obsah příspěvku plus od koho to je. Norďák tu postuje věci ohledně Leclerca z twitteru pokaždé, co tu je. Dostává tu nálepku něco, jako alzák? Nevšiml jsem, nevšiml jsem si toho, ani,že by mu někdo vyčítal, kolik toho postuje a kde všude. A zase se vrátíme k tomu stejnému, jde o obsah a kdo to postuje, nic víc.

Aha, zlodej kričí, chyťte zlodeja.

1 Like

bud uznas, ze sem politika nepatri a prestanes ju sem postovat, alebo sa nemame o com bavit.

ten zbytok ani necitam

toto je uplne mimo, kazdy vie, ze nemam problem tu diskutovat s nikym.

ty si toho vela nevsimas, alebo mozno to je o tom kto to pise :slight_smile: nordak tu dostaval istu dobu tiez. dostava tu kiks, dostavate vy. ides menit nieco co nezmenis a robis tu z toho akurat bordel.

este raz, naco sem postujes politiku? na forum o F1? pokial sa ides zas krutit, usetri si cas, bud odpovedz alebo nepis nic

6 Likes

Sranda, ze to nikto poriadne nevie vysvetlit. Ale vyzera to, ze vsetci maju len flexibilne kridla co je povolene a RBR ma aktivne auto co je samozrejme podvadzanie :smiley:

7 Likes

Je uz nekde video, jak to auto je “aktivni”? Omlouvam se za svoji nedokonalost, ale nemuzu ho najit.

2 Likes

ma ho iba redpilled elita

Kazdy si tu aktivitu predstavuje inak. Mozno je to transformer alebo tak, ked je to aktivne…

Videjko maju len “Hodně lidí ví”

5 Likes

Je vtipné keď FleXXXBull kráľ podvádzania - obchádzania pravidiel vo flexibilite ide ukazovať prstom na iných :grin:

1 Like

Ok politika sem nepatří. Mám ale na tebe otázku, patří sem info/zpravy z businessu, ekonomiky nebo vidoher? :slightly_smiling_face: ja jen, jestli i tohle se přestane sdílet, nebo je to zase jen Hogr a politika.

Postuju sem politiku, protože mi často přijde to téma zajímavé a nediskutuji o ní jen já.

Na co na foru F1 někdo píše o tom, že ma někdo další exekuzce? Na co někdo na foru o F1 postuje screeny své postavy z Diabala? :grinning:

Resil bych to novym tematem, oddelene. I kdyz je to fakt divny aby tady bylo tema politika, je to nositel depresi a spatnych nalad, jeste nas to ceka rok a pul.

1 Like

za mna ok ​

RB ma plne gate. Superi ich necakane rychlo dotiahli. A neviem co cakali ked skopirovali nefunkcne casti Mercedesu :smile: A kludne nech FIA prida zavazia na testoch. RB by dostalo mozno viac cez hubu ako ty co to nemaju tak dotiahnute.

Toto je taky bullshit puff, ktory sa radi na bob uroven… Taketo veci nikto nikdy nedokázal. Ale to asi preto ze su vsetci idioti hluoi a nevedia na to prísť ze? :joy:

2 Likes

A co na to nerozumieme ked tu oisete dristy ako ma redbull akticne aeor ktore nikto nikd nedokazal odhalit alebo aspon nieco? Potom sa cudujes na reakciach? :joy: ty si fakt sen

to ta tak seire, ked niekto pise dristy o RB?