Ježek tu zase lítá 24/7 jako sup…
Tak zbytečné to očividně je, protože "a co děti " převrátili fandové Maxe, aby to bagatelizovali. Pindat to dokola nezmění nic na tom, že takové chování do sportu nepatří, ani to, že děti koukají na F1 a piloty vnímají jako své vzory
Tak ať lítá, ale ať přidá něco konstruktivního. Tady něco plácne, protože jsem si dovolil upozornit na absurdní chování některých fandů na fóru. Extrém vypadá úplně jinak, on sám by to měl vědět
asi neprida, protoze jeho uz tu nič nečaká…xdd
Tak ked vas to bavi …
Aky break check ? Ty si pozeral niečo iné ?
Komisári to vyhodnotili jasné
A k tématu něco máš? Nebo konstruktivního?
Mam toho spustu, ale nie pre teba alebo spinna, kedze sa len chytate neustale nejakych prkotin, a nonstop dokolecka to tu vytahujete
Naco odo mna chces konstruktivne veci alebo k teme?
Mam ja u kazdeho komentara, ktory sa tu pise, skumat ci to je konstruktivne a k teme?
Vy si tu niektori pletiete mna s adminom, kubala aj pavlik su ti pravi, koho s tym mozete otravovat
A pozdravujem kamosa bezchrbtaka, mal by mi vystavit fakturu, ked uz teda byvam v jeho hlavicke matfyzackej
(Cakam nejaky prispevok typu Co ti to takto trvalo, alebo Tolko casu a taka blbost - usetrim vam teda cas)
Jediný kto mal dostať trest bol Russell za porušenie pravidla o vzdialenosti 10 monopostov. Nie som Maxov fanúšik ale Georgeove hry mi už lezú krkom. Ale ak skúsi kulehu niekto na neho ako napr. Alonso v Austrálii tak dokáže vyplakávať celé dni ako decko.
Ježku, ježku, že ty si nedáš říct. Máš toho spoustu, ale přijdeš nahodit dvě random věty a pak se stavíš do role toho, co má hodně věcí co chce říct/sdílet, ale neděláš to. K čemu ti je takový postoj? Však jestli se ti ty komenty nezdají, tak je ignoruj a nebo se k nim vyjádři co se ti konkrétně nelíbí. Ale ta reakce od tebe je očividně to, že jsem si dovolil na Evap reagovat kriticky k tomu co napsala nebo upozornit na absurdní chování některých uživatelů.
Sám si proti mě vystupoval, že tu píšu nějaké věci dokola. Teď naopak je ok, když tu někdo dva tejdny pindá "a co děti ", aby neustále bagatelizovali nebo zesměšnovali názor, se kterým se nestotožňují? Vždyť je to strašně hloupé
Sarkazmus naucit nejde, tu by som to ukoncil
Sarkazmus není opakovat tohle dokola dva tejdny.
Si povieme nabuduce
To ze ma nekdo jiny nazor neznamena, ze ten tvuj je spravny. Stejne jako ocernovat nekoho, ze “ urcite s tim souhlasi” atd je zbytecne a provokativni.
Co takhle si rict, ze se s @Evap shodnete na tom, ze se neshodnete, bez potreby to dal rozvadet za ucelem ji zesmesnit. Oba s Evap piseme, ze na F1 se divame dele nez vam je nejspise let a ze jsme zvykly na horsi “ pripady” nesportovniho chovani. Tot vse. Neni potreba rozepisovat, ze slapak na zada je urcite z nasi strany OK.
Rozumim, ze anonymita na diskuznich forech dava kridla, ale i tak by to byla prijemna zmena.
Dikes.
Dík, napsal jsi to úplně přesně.
A co takhle nastavit zrcadlo sobě a dalším, kteří zase zesměšňují názory na to, že piloti by měli mít určité chování, protože se na F1 dívají i děti. Zrovna ty i evap jste si opakovaně z toho dělali srandu. Ale nedje bože, když vám někdo nastaví zrcadlo. Děláte úplně to stejné, jako to na co si teď stěžuješ. Btw nikde jsem u Spine neviděl, že by tam Evap zesměšňoval, ale dal do kontextu její názor.
Ty a to tvoje zrcadlo… nauc se prosim konecne novou frazy.
Spin napsal, ze slapak ve fotbale by urcite byl OK pro Evap
Uz ani nevim kolikrat se zapletam do nekonecnych “ diskuzi” s tebou. Ja pisu s nekym. Ty se do toho vlozis. A za 30sms skoncime u toho tveho zrcadla.
Sorry dnes ne. Jdeme s rodinou na vecu. Jsem na dovce. Pa
Ještě jednou dík a kašli na to . Hezkou dovču!
Ok, dnes ne a proto na mě reaguješ.
Beru to tak, že s Evap teda nejste schopný dát si před sebe to, že děláte úplně to stejný, co se vám nelíbí, když jde potom od vás.
Klidně si to mohl takhle zkrátit místo toho, že si něco otočil na mě. Klidně mi můžeš dát vědět v čem to není pravda, místo toho do teď čtu vykrucování, převracení na někoho jinýho atd.