Jeste, ze ostatni sporty jsou ukazkou slusneho chovani plnych ukazkovych vzoru pro deti😉
Vsichni vime, ze spojeni deti-F1 pouzivame jako narazku na vyjadreni Rus nekolik zavodu zpet.
Jeste, ze ostatni sporty jsou ukazkou slusneho chovani plnych ukazkovych vzoru pro deti😉
Vsichni vime, ze spojeni deti-F1 pouzivame jako narazku na vyjadreni Rus nekolik zavodu zpet.
Tak když tu řešíš už po milionté děti, tak mi to přišlo zrovna jako vhodné poznamenat. Protože si to tady možná děti čtou.
Jako ted uprimne nevim jak zareagovat. Tema “deti” tady vedeme jako narazku Rus komentare kdyz se srazil z Maxem. Co se tyka toho co ctou deti…. Uprimne nevim kolik mas ty deti, ja 4 , ale jedine co “ ctou” jsou prispevky na Tic Toku…. Formule sice se mnou sleduji, ale ze by zrovna byli zapalene do diskuze na SK online , kde to vzdy skonci stejne. To ne-e. Asi spatny oddil no🙈
Zase to máš blbě, achjo.
A kdyz vam dojdou argumenty tak zkuste hledat neco v gramatice, to by bylo, aby jste neco nenasli😉. A zakoncete to unikatnim spojeni ach+jo👍
Uz, aby se jelo v Rakousku😎
To ti trvalo 7 minut tohle zplodit? Věř mi, že jsem to myslel v dobrém. Jde o děti a jejich výchovu.
Jsem na dovce a signal je zde na pikacu. Do toho prisla burina a dvakrat me to spadlo…. Asi tak…
Nevim jak u vas, ale u more padaly kroupy🙈
Okej, to beru…
Promiň, ale tomuhle moc nerozumím. Co s tím má společný pořad pro děti? Pořady pro děti nejsou přece o vzorech nebo? A nikdo tu přece nechce, aby se pravidla upravovala protože děti, vždyť to nikdo nepsal. Akorát fandové Maxe začali nesmyslně od Barcelony opakovat “a co chudáci děti” s ironickou poznámkou na Barcelonu. Za a) nevím co je k tomu vede a co na tom vidí a za b) očividně ty vzory v životě úplně nejlepší neměli každopádně děti na to koukají a na piloty i členy týmů koukají jako vzory, že chtějí dosáhnout toho čeho oni. Proto nechápu tohle “omlouvání” Maxova celkového výstupu.
Já zase teď nerozumím Tobě. Odpověděla jsem Ti na otázku jak jsem nejlíp uměla, pokud nejsi spokojený, tak s tím nic neudělám. Další vysvětlování nevidím jako účelné.
Vzory máme každý jiné, protože jsme každý jiný, a každý považujeme ty svoje za správné - jinak by to nebyly vzory…
Proč někteří narážíme na děti myslím vysvětlil @Warakar a připadá mi to celkem srozumitelné.
Na děti naražel i Hamilton po tom co do něj úmyslně vrazil Vettel 2017 v Baku. Nediv se že právě fandové VV budou tohle chování zlehčovat. Já jsem jako malej viděl třeba, když nějaký Holanďan po faulu Sparťanovi šlápl ještě na záda a prošlo mu to. Evap a spol by mi asi v té době vysvětlili, že je to koření sportu - na fair play kašlat…nejlépe se tomu ještě vysmát.
Hrotite to do extremov
Argumentace “ale co děti” je jedna z nejvíc populistických. Málo komu opravdu jde o děti, ale ta argumentace zabírá na emoce a proto funguje…a proto jí manipulátoři typu Russell používají.
Dejve, hrotis to do extremov.
To my hejteři děláme
Já vím no…
Je tak používaná především proto, neb je to pravda
Tak títo dvaja si idú po krku už dlho. Začalo to tým, keď kedysi Russell urobil Verstappenovi nepeknú dieru do auta(tuším to bolo v Miami) a ten ho po pretekoch počastoval nepeknými nadávkami. Story tuším pokračovalo v Bahrajne, kde Verstappenovi nadelili posun pozície za údajné zdržiavanie Russellova rýchleho kola. Ďalší dieľ tejto mileneckej story bol v Španielsku, kde Verstappen nabral Russella na rohy, ako baran, čo mu vynieslo 10 sekúnd penalizácie po pretekoch. No a odveta nenechala na seba dlho čakať. Zákerný Russell pribrzdil, tam kde nemal s cielom sundať Verstappena na jedny preteky. Uvidíme, čo nám títo dvaja zaľúbenci ešte predvedú v ďalších pretekoch
Úplne si mimo. Keby to RB nevymyslel a nesťažoval sa na to, ani by si o tom nepremýšľal že ho hľadal na vybrzdenie.
Co hrotím do extrému? Já jen ukazuju na to, že fandové Maxe jsou dětinský, když tu neustalé pindají ironicky "a co děti ", aby omluvili Maxovo chování. Fakt je ten, že děti na F1 koukají, fakt je ten, že takové jednání do sportu nepatří a fakt je i ten, že fandové Maxe mají absurudní přístup k tomuhle.