Red Bull videl problém už v sobotu, ale nedokázal ho identifikovať, naznačil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Maxa Verstappena vyradila z austrálskych pretekov porucha brzdy. Holanďan nedokončil prvýkrát po dvoch rokoch a znovu v Austrálii. Dodnes však nevieme, čo presne sa stalo jeho monopostu. Dodávateľ bŕzd Brembo odmietol akúkoľvek zodpovednosť a na vine zrejme bol Red Bull, aj keď netušíme, kde urobili chybu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148853/red-bull-videl-problem-uz-v-sobotu-ale-nedokazal-ho-identifikovat-naznacil-verstappen

1 Like

Chceš snáď naznačiť, že Marko problém nevidel jeho super zrakom?

vdaka, ze niekto pochopil, ze za to moze Marko, pozeral akurat zo zlej strany na situaciu

1 Like

Vieš mi teda skúsiť opísať aké riešenie RB našiel? Vymenili Helmutovi optiku? Jak v Cyberpunku?

KiroshiOpticsPiercing

2 Likes


zevraj uz tento vikend

1 Like

Inac tento vision pro to je riadny brutal co som videl videa a recenzie :flushed::ok_hand:

podla mna to je odsudene na neuspech ako aj samotne VR, trh to proste nechce a je to niche vec, moze to byt napakovane technologiami ako chce

ale ako vykladna skrina toho, co clovek dokaze vsetko dneska vyrobit je to super vecicka

Nechce? Ja som.videl automechanikov stym robit na ociach kde mali vsetko pred ocami a iba robil podla toho. Schemy kablov, poistiek atd atd atd. Recepty no kadeco. Podla mna to je pecka ale pri mojej profesii na to nemozem ani pomyslieť :joy::joy::joy:

no nechce, trh uzivatelov a sportebitelov na to hodil bobek uz pri PSVR2 od sony, kde prv boli plne sklady a teraz myslim prerusili vyrobu :smiley: u tohto apple napalil cenu tak vysoko, ze si to mozno kupia tak musk s bezosom maximalne

Never tomu. Vxckajme polroka a zosumarizujeme :v::handshake::joy:

ono uz presiel asi aj rok a viacej odvtedy haha :smiley:

ako ja fandim tech veciam, VR ma rozhodne potencial, ale ked ti to vyrobcovia tlacia domov a neni tam moc masove vyuzitie tak nic ine ani neostava, len ze na to ludia prdia :smiley:

pockaj par dekad a aj F1 sa bude jazdit vo VR lebo tie auta budu dosahovat 400km/h +

Ale kdeze rok :flushed:

V prvotnom teaseri na Cyberpunk 2077, ktorý bol na tú dobu spravený dosť premakane, sa mi veľmi páčila tá žena, ktorú dotvorili na základe reálnej predlohy. Volá sa Kasia Danysz. :slightly_smiling_face:

1 Like

Helmut má už dlhšie voperovaný čip od Muskovho Neuralinku a popri iných veciach ho využíva na ovládanie Checovho auta podľa potreby.

1 Like

i believe in Judy supremacy. I refuse to elaborate

To vydanie Cyberpunku sa odkladalo tak dlho, až som to nakoniec nikdy nehral. :slightly_smiling_face:

urcite skoda, ja som to mal day one kupene ale refundol som to lebo nebudem davat plnu cenu za hru co neni vyladena

ale kupil som to nedavno, a nemam zleho slova na tu hru … to co po technickej stranke moze niekomu robit problemy, tak u mna dorovnava pribeh, napisane postavy, jak hlavne, tak vedlajsie, celkova atmosfera (scifi, cyberpunk a tieto veci su u mna na prvom mieste), tak to kazdemu odporucam, a odporucim to aj tebe :smiley:

2 Likes

Ja som to odkladal, lebo si z nás Poliaci urobili až príliš skoro draho platených betatesterov. Však ich za to aj riadne bili. PS verzia je teraz za 20€, tak tomu dám teda šancu :slight_smile:

2 Likes