Red Bull uvažoval, či si má nechať aj druhý tím, priznal Bayer | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Daniel Ricciardo zajazdil na Veľkej cene Singapuru najrýchlejšie kolo a pomohol tým v boji o titul Maxovi Verstappenovi, opäť tým otvoril otázku, či je správne, aby vo Formule 1 mali dve stajne jedného vlastníka. Druhý tím pod hlavičkou Red Bullu si v poslednom období prešiel veľkou obmenou a zmenou identity. Podľa jeho generálneho riaditeľa Petra Bayera však mohol zmeniť aj vlastníka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173881/red-bull-uvazoval-ci-si-ma-nechat-aj-druhy-tim-priznal-bayer

Ako sorry ale k článku mi chýba záver. Pointa alebo niečo ku koncu zmysluplné . Takto to znie asi takto : Idem do obchodu lebo potrebujem kúpiť hlavne … asi takto mi to pripadá.

Samotny tim, nema zmysel, takze aka pointa :slight_smile:
Okrem toho ziskavat neferovu vyhodu pre Red Bull.

1 Like

No shit Sherlock. :slight_smile:

1 Like

Všechno pod jednou střechou v době cost capu :frowning_with_open_mouth:

3 Likes

Ještě se tím chlubí a lidi jim to žerou. :slight_smile:
Však jsem říkal, že s 2021 umřela fair play.

3 Likes

Vsetko je v uplnej pohode. Ziadne pravidla neporusuju, teamy s pravidlami okolo cost capu suhlasili a RB uz vtedy vlastnil dva teamy. Mali to riesit vtedy, ale Brown mal plne ruky prace s plakanim, ze strop treba zrazit na 100 mega. Ferrari a Mercedes boli radsej ticho, aby sa niekto nevrtal v ich spolupracach