Red Bull to mohol spraviť aj lepšie. Musím priznať, že som bol nervózny, hovorí Russell | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa dočkal svojho prvého pretekového víťazstva od úvodnej Veľkej ceny Austrálie. Po šachovnicovej vlajke mu spadol veľký kameň zo srdca, keďže ukončil nelichotivú šnúru, ale aj preto, že Max Verstappen ho nepripravil o nedeľný triumf. Russell priznáva, že na konci druhého stintu mu nebolo všetko jedno.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237637/red-bull-to-mohol-spravit-aj-lepsie-musim-priznat-ze-som-bol-nervozny-hovori-russell

Maxa vcera tunajsi experti od klavesnice uz odpisovali a vida celkom pekne ponahanal mercedes.

1 lajk

Keby to bolo o 5 kol dlhsie tak vyhra Antonelli

A keby vsetci vypadli tak vyhra mozno aj alonso :+1:

to uz zachadzas pridaleko

1 lajk

Mozne je vsetko no aspon bolo co pozerat az do konca

Tak prý dostal Alonso od Maxe tři kola s motorem o kterém všichni tady předpovídali, že bude o něj Redbull u Hondy škemrat…

Nějaké vysvětlení, jestli je chyba u Alonsa, Maxe, nebo někde v Matrixu?

3 lajkov

Jirko radši zase udělej screenshot yt videa vydávej to za fotku z dovoelné, dva zákazníci určitě čekají na tvoje zrzlé hrnce

2 lajkov

Tak pred sezonou boli silne reci a zeleni to dnes nezvladali :joy: pritom vcera boli az nadmieru veseli

Já jsem veselej z Jirkova komplexu z Alonsa. Místo toho, aby fandil Maxovi tak furt jen Alonso, Alonso, Alonso. Něco jak ty s Alonsem.

Tak ako tvoje komlexy z Maxa?to sedi​:+1: dnes si asi vypol telku ked skoncil 2 :joy:

Jsem vypl tebe, tak si zalezl do kanálu a čekal, k jakýmu zamindárkovýmu jedinci se můžeš zase přisrat :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ano to vidim :+1::joy: trolt zakomplexovaný.vcera smiech a dnes zasa plac fnuk fnuk sup sup zavolaj si svojich dvoch poskokov

A fakt Max dal alonsovi 3kola :joy: a ja ze si robi srandu.popravde alonsa som si ani nevsimol ze jazdi no hlavne ze aspon dosiel do ciela :+1:mal by si oslavovat

Seš trochu drsnej :smile: , ale můžeme se podívat, jak to vypadat má a jak to vypadat nemá. RB funguje a šlape i s odchody důležitých lidí, s novým motorem, to je podstata správné organizace. K tomu patří i volba správných lidí na správná místa i schopnost je případně nahradit. Možná nebudou úplně první, ale důležité je, že nevypadli ani v dost náročné situaci z čelní skupiny. Samozřejmě, vybudovat takový dobře seřízený kolos chvíli trvá, ale důležité jsou správné základy. Víc myslím říkat netřeba.

1 lajk

Musel jsem jít zkontrolovat, jestli jsi jim tam na hrad nedala grafiti Kilroy was here…

2 lajkov

:winking_face_with_tongue: ! Ale máš zásluhy, úplně by nás tenhle krásný (a přitom známý) kout minul.

1 lajk

Kdyby Kimi v prvnich kolech nebloudil a trefil na trať, mohl vyhrát i bez těch kol navíc.

Sirmione, Lago di Garda. My jsme byli v Grota di catullo. Na dvakrát. V pondělí mají syčáci den zavírací. Nebo aspoň před deseti lety to tak bylo.

Jinak jestli jsi na Garde teď, tak jsme kousek od tebe. :wink:. Akorát krapet vejš. Tak zdravím.