Red Bull rozhodol proti Verstappenovmu želaniu. Max nie je spokojný, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Na principu spojení člověka s koněm to nic nemění. Stejně jako pilota s monopostem, který má k dispozici. Rozdíl je že v tom jezdectví/dostizích si ten člověk co závodí toho koně vychová i trénuje. Pilot si to auto bohužel nepostaví.

2 Likes

Pérez je štědře placený Red Bullem, přitom podle některých závodí sám za sebe a přesto ho na trati nikdo nevidí.
Kde jen se v tom NDR stala chyba?

1 Like

Dobrou kluci, a Puffe ještě jednou všechno nejlepší :wink:

5 Likes

Taky se s přáním všeho nejlepšího @PUFF přidávám. :champagne: :clinking_glasses: :birthday:

2 Likes

Díky hoši. Díky @Situs

1 Like

Užívej hlavně ve zdraví, bez něj nejsme nic. :beers:

Vubec nechapu co to sem motas? Pletes pate pres devate. Ja tu nekde pisu, ze Max nepotrebuje kvalitni nacini? Nebo podporu teamu?

Individualni sport = vitezem je jednotlivec, neboli individualita

Kolektivni sport = vitezem je team, neboli kolektiv

Jestlize vy za viteze sezony 2021 vidite team Mercedes, fajn.

Ja, Toto Wolf, Lewis Hamilton a i Max Verstappen za viteze sezony 2021 povazujeme Maxe Verstappena.

Ja a Max jsme s tim v pohode, Toto a Lewis si mysli, ze vitezem mel byt nekdo jiny.

Osobne si troufnu tvrdit, ze ani Toto, ani Lewis nemaji na mysli team Mercedes. :wink:

Je pro tebe F1 kolektivni sport? OK. Dobrou noc.

2 Likes

Tak psal si tu, že by vyhrál i v Haasu, předchvili jsi tu výslovně pochyboval opět nad tím, co je duležitější, jestli technika nebo pilot.

No, je vidět, že náš point si nechytil, já aspon napsal, že váš s definicí individuální sportu chápu (jsem si vědom, že v monopostu nejezdí fotbalová jedenáctka :D), takže nerozumím tomu co mi tu furt cpeš. :smiley: Pro mě je F1 velmi týmový sport.
Dobrou.

2 Likes

Ak si mal dnes narodeniny, tak tiež prajem všetko najlepšie. :partying_face:

5 Likes

Je to tak.
Aj jazdec si uvedomuje, ze co je v F1 zaklad uspechu…
Ale ze to niekto bere tak, ze jazdec nie je sucast timu, to by som necakal :slight_smile:

Este by som doplnil, ze asi nebude nahoda, ze na stupni vitazov je vzdy aj zastupca vitazneho timu a hraju aj 2 hymny.
F1 ma velmi daleko od klasickeho individualneho sportu, dovodov tu bolo uvedenych uz vela.

Ale ako nacrtol uz Hellhogr, pride mi ta debata pomerne zbytocna, uz len samotny fakt ze v F1 sa sutazi o oba tituly (PJ a PK) jasne poukazuje ze ide aj o timovu sutaz, v ramci ktorej vyhra aj jednotlivec. Nie je to iba jedno, ci druhe.

Vsetko najlepsie @PUFF :beers:

4 Likes

Tiež som chcel na záver priania použiť tie štrngajúce pivečká, no Puff myslím nepije alkohol. :slightly_smiling_face:

Hehe, moze si strngnut aj s nealko piveckami :smiley:

2 Likes

Jo měl. Díky moc. :+1:
Diky @Matti :+1:

3 Likes

priebezne druhe miesto na najhorsom aute je celkom slusne.

Aby som tuto zbytocnu debatu uzavrel. F1 je timovy sport. PK je zbytocnost a sluzi len na rozdelovanie financi a ako cena utechy ked najlepsej stajni vypali rybnik nejaky sikovny pilot.

Pardon, ale i tady na webu je sekce soupisek týmů F1, a kdo za ten tým jezdí. Nerozumím tomuto argumentu. Ten tym doslova platí za jezdce. Nebo chceš říct, že Max není součástí Red Bullu?:thinking:

1 Like

:heart:

1 Like

Podle mě teda F1 nesedí ani do jedné škatulky.
Kolektivní sport to z definice není, protože tam není víc sportovců v jednom kolektivu. ( Třeba ve vzpomínaném Le Mans ano) Zároveň ale mluvit o sportu pro jednotlivce nesedí, protože technika dělá větší rozdíl než samotný jezdec.

Takže hezký jste se pohádali a pravdu nemáte vy ale já :stuck_out_tongue:

1 Like

Oficiální stránky F1. No nic, příště to chce něco lepšího, než definice z wiki :grinning:

2 Likes

Dva jezdci v jednom týmu je málo sportovců? Třeba v kolové ten počet stačí.
V RB mají čtyři sportovce. To už by stačit mohlo, né? :slightly_smiling_face: