Red Bull neuspel. Červení býci sa dvomi protestami pokúsili pripraviť Russella o víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Ani ten 2 a 3 nedáva zmysel

Co tu melies o tempe?!
Tempo urcuje SC a auto za nim nesmie prekrocit vzdialenost desiatich dlzok. Ziaden ako pilot na P1 pocas jazdy za SC neurcuje tempo.
Tempo urcuje pilot na P1 az vtedy, ked SC zhasne svetla a opusta trat navratom do boxov.
Nesnaz sa byt zase mudrejsia ako pravidla.

4 Likes

Takže souhlasíš s tím, že McL v Barceloně i Monaku vyhrál bez nejrychlejšího monopostu, když jsou v hajzlu?

Zase to trolíš, viď. :slightly_smiling_face:

Já? Však ty si napsal

Tak se tě ptám, jestli to tak bereš i pro Monako a Barcelonu, kde ty brzdy se upravovaly (od Imoly). To co bude příští rok je u brzd relativně minimální oproti aktivnímu aeru

Čo?

Otázka bola, na čo tajili to, že už majú zmluvu podpísanú? Čo by z toho Mercedes mal?

Neviem čo tu splietaš s nejakým tlakom.

Máme posun. Už ti 1 dáva zmysel. Pár týždňov dozadu bol pre teba Max do Mercedesu totálny nezmysel. :grin:

To sú zúfalí tragédi v tom redbulle, že ich hanba nefackuje.

1 Like

Ziadny umysel nebol dokazany dokonca aj na ondoardoch bolo visno ako sa snazil zatocit a nic. To ze to posral je druha vec… Aj kral to pekne vysvetlil. No ty si ako vzdy insider vsade a vsetksm v hlave :joy: uz si muwis pripadat trapne sam sebe hm?

na onboarde vidno ako zataca velmi malo na to do akej ostrej zakruty ide a ani sa nepozera do zakruty ale na Russella

1 Like

Nic nebolo schvalne. Prestan sa strapnovat uz moja… Pozri si on boardy jedna vec je schvalne nieco urobit/naburat a druha vec je ze to posral… Tak si neolet hrusky s jablkami. To ze tvoj miláčik je zakerna barbie ktory to dokazal teraz nemusis prenasat na nas :joy: ukludni sa uz

Zatacal do zakruty? Kral to vysvetloval ako sa zataca do akej zakruty na zaklade gum… Mozes si to najst. Ja som si to nevymyslel. Ja som to pocul od osbornika co jazdí… A nikde nerozporujem trest alebo co… Ja rozporujem umysel ktory sa tu orezentuje od zakomplexovanych jedincov…

podla Rosberga to bolo umyselne. Mas to od majstra sveta na tanieri.

1 Like

Tak Král tvrdil, že má 15 tisíc měsíčně čistého, nemá žádný majetek, a vlastní pouze ošacení.

1 Like

Teba este stale vyvadza z miery, ze ludia vyuzivaju zakon, ktory bol vytvoreny politikmi?

Jediny dokazany umyselny naraz bol v Silversone 2021, kde sa pilot, ktory sposobil koliziu a supera poslal do nemocnice, vyjadril, ze by nic nemenil a spravil by to znova rovnako. :slight_smile:

1 Like

Tak můžeš odjet do Íránu a fungovat podle zákonu, co vytvořili náboženstký fanatici

A bude puff riesit, ze tam mam jednoosobovu srocku?

Spíš mě vyvádí z míry, že závodník, komentátor atd. přizná takový nízký příjem a prostě mu to projde… i když je jasné, že to tak není…

Ale věřím, že on v tom je osobně nevině.
Jeho táta byl vždycky podvodníček a spekulant, tak to jsou jeho tahy.

Ty nevidis jednu podstatnu vec - takto je postaveny zakon, hlupy je ten co to nevyuziva

3 Likes