Red Bull neuspel. Červení býci sa dvomi protestami pokúsili pripraviť Russella o víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

Byvaly slovensky premier, ktory realne vlastni pol Trnavy, na papieri nevlastni nic a nema ani bankomatovu kartu. Podla jeho vlastnych vyjadreni mu manzelka dava vreckove, za ktore si kupuje obedy v parlamentnom bufete.

Kral je pri nom uplny amater.

To ne. Ochcávat zákony není chytrost. Jsi prostě podvodník.
To, že nejsi ve vězení neznamená, že je to ok.

Být slušný člověk není hloupost.
Jak to zpíval Michael Jackson. “Im starting with the man in the mirror.”

4 Likes

To sa neda povedat, ci je tak postaveny zakon, ked nevieme cely kontext.

Jednoosbove srocky su tiez vo svojej podstate v 90% pripadov podvod, lebo ten clovek vykonava zavislu cinnost pre jednu firmu, nie podnikanie, a teda podla zakona by mal byt zamestnanec. Len doteraz to nikto neriesil.

Sucasna vlada sa chce na to pozriet a niektore firmy panikaria. Obchadzaju to tym, ze vyhodia toho cloveka z organizacnej struktury firmy a prenajmu mu miesto v kancelarii (o tu sumu samozrejme navysi fakturu), ale vo svojej podstate je to stale obchadzanie zakona. :slight_smile:

To si napisal velmi pekne Puff :slight_smile:

1 Like

hm, tak jo ​

pozri, ja nehovorim, ze je kral nejaky neviem co, mne je to totiz ukradnute co robi a jak prisiel k peniazom, len ti tym chcem povedat, ze takto funguje svet, ci sa nam to paci alebo nie …

nikto z nas to nezmeni, ani keby sme sa na hlavy postavili. Ja si tiez ulavim, zanadavam, ale neviem, nejak nevidim zmysel v neustalom ukazovani prstom na toto … to mi tak berie energiu (ktoru napr davam do pisania sr4ciek mimo ine aj sem)

jeden by to nazval šedou zonou, co keby sa to aplikovalo v nejakom sporte, napr pri motorsporte pri tvorbe pravidiel hm … :smiley: chapes point

Nebol si to ty kto tu vykrikoval ako uznavas krala ze je to frajer ked som ti napisal niečo iné?

Tento chlap co vlastni pol trnavy, chudáčik este neprišiel nato ako sa dostat aspon na 5% z toho co maju na rovasi smeraci :ok_hand:

5 Likes
  1. Nemal dost casu na to, aby dokazal korumpovat az v takej miere.
  2. Nie je mentalne dost sposobily na to, aby to vedel robit tak profesionalne ako smeraci. :smiley:

Chapem chapem. Najvacsia seda zona je za mna uctovnictvo. Zatial co jeden uctovnik ti da do nakladov len polozky, ktore priamo potrebujes na podnikanie, druhy ti da do nakladov pomaly aj koorvy, chlast a chlebicky. :smiley:

Neviem kto je Dobrovsky, ale tiez by som nechcel svojej ex sponzorovat jej zbytocny luxus, takze by som to asi spravil podobne a deti by som dotoval priamo, zaplatil by som im vsetko co potrebuju mimo vyzivneho. :smiley:

1. Dojmy, dohady a dristy, ak ides niekoho zo slovenskej politiky porovnavat s ficom a spol. Meciar s dzurindom su zasr.te nuly, oproti timto bastardom co tu predvádzajú…
  2. Could be fakin true :joy:
1 Like

Ten cas je velky rozdiel. Keby Fico mal len jednu vladu tak ako Matovic alebo Dzurinda a po 2010 by sa uz do vlady nedostal, tak ta korupcia tiez nie je taka obrovska ako je dodnes. Sulik za Radicovej stihol chodit na ranajky k Basternakovi, za Matovica sa stihli nabalit na MOMkach a inych veciach zahadne firmy z Trnavy, Mikulec Krajniak a nikto dodnes nevie kde su stovky milionov az miliardy z cias covidu.

Keby su tam oni styri volebne obdobia, tak velky rozdiel oproti Smeru by to nebol. Su to uplne rovnake svine, len Smer vie ako sa vyhravaju volby, a tak mal viac casu. A este su sofistikovanejsi, Matovic je hlupak.

Je to naprosto jasné.
Od Russella to byl úmysl.

Podľa pravidiel urobil Russell všetko ok

A ja ti presne hovorím prečo to taja

Zmluvy v F1 sa nikdy neohlasuju hneď.

Antonelli vedel 2 mesiace,že ide do F1 a vedel si to ? Nie

Max nedáva zmysel stále.

Ale dvojica Ferrari by bola výmena lepšieho pilota za horšieho. Max je aspoň kvalitatívne na Tom rovnako.

Lenze oni to uz len netaja, oni to vyvracaju, respektive otvorene hovoria, ze podpisane este nemaju.

A preco Max dava zmysel:

1. Max je kvalitativny upgrade oproti Georgeovi.
  2. Ma obrovsku fanusikovsku zakladnu, zatial co George ju ma najmensiu spomedzi top pilotov.
  3. Max je momentalne marketingovo najatraktivnejsi pilot v F1 a este par rokov to tak asi bude.

:wink:

1 Like

Až na to,že všetky tvoje body sú diskutabilné

1. O koľko? Minimálne. Za omnoho viac peňazí

2. Je absolútne tvoja domienka, lebo ho nezanasas

3.max je práve ten čo je známy,že má marketingové povinnosti rád …to je presne on

Wolff Maxe hladí po srsti.

1 Like
  1. Nikto nevie presne o kolko, no aj ty sama si si vedoma, ze Max je o nieco lepsi pilot ako George.

2. Hadam mi nechces tvrdit, ze George ma vacsiu fanusikovsku zakladnu ako Max? A hadam mi nechces tvrdit, ze George ma viac fanusikov ako ktokolvek z trojice Verstappen-Leclerc-Norris? :sweat_smile:

3. To, ze nema rad marketingove aktivity sa nijako nevylucuje s tym, ze je marketingovo najatraktivnejsi pilot v sucasnej F1. A s tym suvisia aj tie peniaze, co spominas v bode 1. Max je sice drahsi, ale vela z tych penazi sa vie vratit prostrednictvom marketingu (merchandise, hodnota znacky, …). Maxovi fanusikovia su azda najvernejsi a najpocetnejsi akych si v F1 pamatam. Staci sa pozriet na to, kolko Holandanov cestuje cez pol Europy do Rakuska. Ak by bol v Mercedese, viem si predstavit, ze VC Nemecka by bola opat v hre, kedze Holandania by tam vypredali velku cast kapacity okruhov. (ale toto je len domnienka) :slight_smile:

EDIT:
4. Vyborny argument povedal Pepa Kral - ziskanim Maxa by velmi oslabili Red Bull, ktory by bol pravdepodobne odpisany aj keby ten ich motor nie je zly.

1 Like