Red Bull nesrší spokojnosťou: Nespravili sme taký veľký pokrok, ako sme čakali | Magazín F1 - F1online.sk

Helmut Marko už po prvom dni predsezónnych testov víťazoslávne hlásil, že problémy s monopostom sú zažehnané. Na predsezónnych testoch si však na predčasné závery treba dať pozor. Podľa technického riaditeľa Pierra Wachého tím nenapreduje očakávaným tempom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188665/red-bull-nesrsi-spokojnostou-nespravili-sme-taky-velky-pokrok-ako-sme-cakali

Tohle můžeme brát úplně vážně a taky nemusíme. Teď se dá očekávat asi na všech stranách určité mlžení.

Letos oranžová nuda, právě potvrzeno.

1 Like

Já jsem ti to říkal :sunglasses:

1 Like

Však to sis přál ne?:stuck_out_tongue:

Určitý důvod k nespokojenosti podle mě objektivně mají. Uvnitř překopali rozložení vozu, hlavně chlazení, a výsledek zatím neprodukuje tak hladké chování, jak doufali. Což vede i k určité nejistotě ohledně výkonnostního maxima. Nezajeli žádnou závodní simulaci. Teoreticky to může být pekelně rychlé auto, ale zatímco McLaren má dobrou představu, co jim funguje a co ne, u Red Bullu to teprve zjišťují.

To samozřejmě může být. Taky ale vycházím z toho, že před sezónou málokdo chce být v roli favorita a spíš mají týmy tendenci ukazovat na ostatní. Však za 14 dní uvidíme :slight_smile: .

Tak jelikoz Wasche-dup si celou sezonu hral polivcicku, jak neco nejde, auto neni dobry a mel dalsi hromadu vymluv, tak se to vazne brat da…

Hlavne že článok včera sledujte red Bull.lebo oni zadupu všetkých do zeme :smiley:

1 Like

Záleží na srovnání. Dominantní auto jako vloni na začátku to s největší pravděpodobností nebude, ale plně konkurenceschopné být klidně může. Radši si počkám.

1 Like

Nezbyva nez si pockat, u Marka se nikdy nevi.

Tak nebo tak, testy se primarne nejezdi kvuli blafovani, z technickeho hlediska Red Bull nic nepredvedl, krome par rychlych kol.

Plně konkurenční znamená jezdit v top 5 bez vidiny možnosti výhry?

Tak či tak počet najazdených kilometrov vždy hovorí za seba. Keď nie o inom tak aspoň môžeme predpokladať že začiatok sezóny nebude podobný ako v rokoch 2023 a 2024. Teda nie z pohľadu RedBullu. Otázka skôr znie či sú aspoň na dostrel alebo je problém väčší ? Našťastie už nemusíme dlho čakať aby sme dostali pár relevantnejších odpovedí v Austrálii

Plně konkurenceschopný znamená být schopen vyhrát.

RedBull má to štěstí, že jim stačí, aby byli pozadu max o 0,3-0,4s. Zbytek už doručí Max. :muscle:

3 Likes

Skoda, chtel jsem jim letos fandit, jeste uvidim co prvni zavod.

:grinning:

1 Like

staci sledovat co sa dialo na trati. RB ma problemy, odjazdil snad najmenej km, ziadnu simulaciu pretekov. Ja z nich nemam dobry pocit. Keby to iste ukazalo Ferrari tak by uz vsetci nad nimi zlomili palicu.

3 Likes

No, Ferrari mělo jet dnes taky race simulaci.
Po prvním stíntu bylo auto za plachtou.

1 Like

A neříkal ještě včera Marko jak jsou spokojení, že vše vyřešili? :nerd_face:

2 Likes