Red Bull nehovoril pravdu. Lawson tvrdí, že o Ricciardovom konci sa rozhodlo už dávno | Magazín F1 - F1online.sk

Aj to je nazor a beriem. Ale treba pamatat na zakladny fakt: PR oddelenie stopercentne nevyhrava preteky. Ze sa sustreduju na to, preco nejde a auto a nie na PR situaciu mi nepride taka velka zahada. Co mas z toho, ze je tvoj team sympaticky (aj to nie vsetkym, haters gonna hate) o par percent viac, ked nevyhravas? Tu si ludia mozu nadavat kolko chcu, ze to v RB s Ricciardom nezvladli, kope ludi su tu nesympaticki, ale myslis, ze ked daju dokopy auto, nejakeho noveho pilota tieto fakty odradia od toho, aby tam chcel pretekat?

Prichadzaju o jazdecky titul a oni maju riesit tortu a fanfary pre pilota, ktory ani nenaplnil ocakavania?

2 Likes

Lenže PR oddelenie nestavia auto, tí sú tam od takýchto akcií. Tak nech zrušia PR oddelenie, keď sa na takéto veci nechcú sústrediť. Keď ho ale majú, tak nech robí svoju prácu, nie?

Ja si ale ešte myslím, že v tom boli nejaké zmluvné podmienky – aby mohli Ricciarda vykopnúť, tak ofiko ho museli posudzovať až “PO” Singapúre (aj keď sa pevne rozhodli už mesiac či kedy predtým). Takže ani nemohli skôr oznámiť, že končí. Mne to inak nedáva zmysel (zvlášť keď si ho chcú ponechať ako ambasádora).

Až si to sadne a Ricci im na to kývne, tak možno ešte spravia “rozlúčku” s plnou parádou a so starými monopostami kdesi v Austrálii spolu s DC-m a spol.

1 Like

Ale svet nie je ciernobiely, tak sa k tomu tak nestavaj. Nikto nechce ovce, ale na usta si musi davat pozor kazdy. Ty si tiez cisto falosny a klamar alebo vzdy autenticky, pravdovravny a na rovinu kazdemu povies, co si myslis? Aj sefovi to rano pri kave vytmavis, ze si myslis, ze je kkt, ze ma plesinu a vyzera smiesne atd?

Navyse, toto nebol nazor, co Lawson povedal. Povedal fakt, ktory je v kontradikcii s tym, co tyzdne hovoria jeho chlebodarcovia. A je jedno ci ma pravdu. Nikto s rozumom nevybehne z fabriky a do medii nepovie opacnu vec, ako povedal jeho nadriadeny.

2 Likes

RB Riccimu vůbec nic nedluží, spíš naopak.
Ale tohle jsou prostě jednoduché PR body. Ricci byl super oblíbený, tohle je od RB PR bota.

4 Likes

nikdy som nemusel red bull a le ted oto viac jedna vec je Ricciardo nema tu spravny vykonosť ale uprimne prerez ju ma ? prečo tam je ešte perez je ho vykonosť je uboha ved nemal poriadny vysledkok už dlho ale kedže nese penazie tak ho tam ešte držia to ukazuje že red bull ide už iba o peniaze a to snima pôjde dole ešte Ricciardo si taky koniec nezaslužil maly ho nechať dokončiť sezonu ano može niekto nesuhlasiť že na to už nemal Ricciardo vyhral niekolko zavodov a dalšich podi a aspon keby urobili nejaku rozlučku ked už tak museli ho vymeniť Ricciardo bol oblubeny nielen medzi jazdcamy ale najme fanušici ho maly rady RB to naprosto nezvladol

Ale to nie je take jednoduche ako si myslis. Kedze to PR oddelenie si robi pracu zle, treba tam nieco napravit. A myslis, ze na to staci, aby Horner otvoril dvere na oddeleni, na cely kancel zreval “Dpc robte to poriadne, sme za d3bilov!”, zabuchne dvere a vsetko sa razom spravi? Bud potrebuju noveho PR manazera, alebo si s nimi musi sadnut najvyssi. A myslis, ze teraz ma Horner cas robit pohovory alebo davat si meetingy s PR oddelenim a vysvetlovat im, co robia nah0vno a ako si maju robit svoju robotu? A mozno im samotny Horner nedava informacie s ktorymi oni mozu pracovat. Ja neviem ako im to tam funguje. Ale to nevie nikto tu.

2 Likes

Jedna vec je nazor a dalsia je prepalit vyhadzov :smile:

Ale to, víš, že Riccimu dluží a to celkem dost.

Moc bych ty plechovky a obaly nelíbal. :grin:
Fakt nechceš vědět, co pobíhá po skladech.

Já si vždy každou plechovku radši omeju. :grin:

1 Like

Myslíš, že nějaký kok na obalu je horší než ta “dobrota” uvnitř?

1 Like

Tak si zjisti přenos bakterií a virů, pak se nebudeš takhle ptát.

Je to jak ve vyhlazovacim tabore, tam taky tvrdili jdete se sprchovat, nemam slov :no_good_man:t3:

Klamári a podvodníci, čo iné od nich čakať :grin:

Je az usmevne jak dany preslap RBulu komentuji zde na foru prave ti , kteri se netaji zaujetosti vuci nemu . … neni to komicke …

Nestaci napsat jednou , ze to PR redbullu podelal , coz je FAKT, ale nejlepe je to napsat pod kazdym clankem, ktery to bud zminuje sam nebo jen odkazuje na danou skutecnost . a nejlepe tak ,ze zacnu "spamovat " jeden a ten slogan over a over … … nemuzu si pomoci, ale z nekterych tady mi je zle …

na druhou stranu tak do toho , treba to je posledni mozne kopnuti si na delsi dobu :sparkling_heart:

3 Likes

Co mu dluzi ? … prosim prosim

1 Like