Red Bull mal podľa Cunodu tempo iba na tímy stredu poľa: Za celý víkend sme nepokročili | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Španielska sa stala dobrou metaforou trápenia druhého pilota Red Bullu. Bezradný bol tím so svojimi inžiniermi, bezradný bol jazdec, ktorý v priebehu víkendu nedosiahol žiadny pokrok a napokon opúšťal okruh bez bodu. Frustrácia v očiach Júkiho Cunodu bola viac ako zjavná.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203294/red-bull-mal-podla-cunodu-tempo-iba-na-timy-stredu-pola-za-cely-vikend-sme-nepokrocili

kdy tu budou příspěvky jak Max vyhrává s průměrným autem a všichni ostatní by v něm ani nedojeli v top10? :thinking: :face_with_monocle:

2 Likes

Je jasne ze Maxov styl a nastavenie smeru vyvoja pekne potápa cely RB. Pokial tam bol Ricciardo tak to bolo este ok. Ziadny tím s tym nema problem len RB. Neviem co si myslel Tsunoda ale bolo to jasne ako dopadne.

Chapu tvoji myslenku dobre, ze si Max vyviji auto, ktery nedokaze sam ridit a spravne ho nastavit?

Ja poviem len ze chudak Hadjar ktoreho tam buduci rok dotlacia.

Jukiho mi az tak luto nie je, subjektivne mi jeho povaha nikdy nebola sympaticka, ani jeho vyroky ako bude v top 3 v prvom zavode a ako mu auto brutalne sedi, a takisto vykony ani VCARB-e neboli zas az tak oslnive, co je dovod preco sam RB uprednostnil Lawsona.

1 Like