Red Bull lanári Albona na trojročný kontrakt, píše Motorsport.com | Magazín F1 - F1online.sk

Už z viacerých strán zaznelo, že Sergia Péreza v Red Bulle nahradí Alex Albon. Doposiaľ sa však jednalo o nie veľmi dôveryhodné zdroje. Keď však s informáciou príde Motorsport.com, treba spozornieť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142042/red-bull-lanari-albona-na-trojrocny-kontrakt-pise-motorsport-com

Za tym celym su teda thajci jak pisal @helmutko ?? :thinking:

1 Like

nejako si myslím, že je to chyba ale budú za tým thajské lóve :slight_smile: a tak zase na dvojku asi dobre :smiley:

Preco si Albon mysli, ze to bude ine ako pocas jeho prveho stintu v RB? Alebo sa chce zmierit s poziciou kvalitnej dvojky, pozbierat obcasne vitazstva a pravidelne bojovat o podium? :slight_smile:

Je to sínusoida. Albon prišiel sebavedomý do RB, kde sebavedomie pri Maxovi stratil, vo Williamse sebavedomie zase nabral, aby ho prípadne mohol znovu v RB pri Maxovi stratiť. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Asi to bude tak ako pises. Ale ako nabrat sebavedomie tym, ze porazis Sargeanta? To ako ked z Russella robili noveho Verstappena za to, ze porazil jednorukeho Kubicu a legendu Latifiho. Az prisiel pre neho budicek tento rok. :slight_smile:

Tym nechcem povedat, ze Russell je zly, ale ten rozdiel voci Hamiltonovi je tam jednoznacny, hlavne v pretekoch.

Kazdy musi hrat s takymi kartami ake ma. Ak by Albon mal na stole ponuku z Mercedesu a Redbullu tak si moze vyberat a mozno by si vybral Mercedes. Ak ma ale moznost vyberat medzi Williamsom a Redbullom aj ked s rizikom, ze dopadne podobne… Vo Williamse nema sancu na vitazstva, v Redbulle ano. Co by si vybral ty?

1 Like

Ja by som na Albonovom mieste neváhal a uprednostnil by som RB. Aj popri Maxovi môže podávať dobré výkony a byť do budúcnosti viac na očiach. Počas toho pozbiera pódiá a možno aj nejaké to víťazstvo, čím si zlepší štatistiky a neskôr uvidí, aké sa mu otvoria ďalšie možnosti.

Rozhodne by som na jeho mieste cakal co Mercedes a koho stiahne Audi a kde sa tym uvolnia miesta. V RB sa v podstate odpise na dvojku, co nie je zle (vzdy lepsie ako dozivotne stred pola), ale netreba podpisovat ked sa blizia rosady a Albon je jedno z mien, ktore sa sklonovalo pri Ferrari, teraz pri Mercedese, dalsie miesto moze byt o 1-2 roky volne v Astone po Alonsovi atd. :slight_smile:

Otazne je ci sa do RBR tlaci Albon, alebo ho tam tlacia thajcania. On by mozno aj radsej pockal na inu prilezitost. Len aby nejaka aj prisla

1 Like

Řeší Albona, když tam Horner šikanuje Hanu :unamused:

Albon tam nakonec skonci, nikoho jinyho se jim totiz nepodari sehnat. Perez uz urcite davno rozhodil site :bowing_man:

na rok 2025 ešte rátajú s Perezom…ak sa v r. 2024 pole viac vyrovná a Sergio bude podávať minuloročné,kolísavé výkony,tak sa možno porúča skôr…Albon nabral kopu skúseností,je schopný s poslabším Williamsom podávať nadštandardné výkony,tak by do RB mohol prísť aj skôr…

zda sa mi trochu zvlastne aby rb uz dnes rokoval a podpisoval zmluvu na dvojku pre sezonu 2026

Zacinaji zmatkovat cim dal vice.

Mám pocit, že oba týmy RB se začínají dělit na:

RB Mates a RB Yoovidh.

Albon v prvom rade potrebuje kvalitného tímového kolegu, ktorý mu nastaví zrkadlo. Možno bude úplne stačiť, keď na rok príde Antonelli. Kvalitatívne by som ho ale skôr videl na AM alebo Alpine

2 Likes