Red Bull je nahraný. Wolff potvrdil, že Mercedes neplánuje vylepšenie motora s ADUO | Magazín F1 - F1online.sk

Já nemůžu za to, že do sebe vyilješ 4 radky a pak jdeš psát nesmysly. Máš tu doložené pravidla přimo z dokumentů FIA. Přelož si to, jestli to nedokáeš sám, vyvrací to ten nesmysl co si tu psal.

2 lajkov

Díky, to že oni nic nedodávají a nevadí jim to, s tím těžko něco nadělám.

2 lajkov

2 lajkov

Už jsem Tě upozorňoval, že jestli mi chceš něco dávat v cizím jazyku, tak prosím kopírovat, né dodávat obrázky. Na ty Ti srum.
Ty sám si nečteš ani odkazy v češtině.

Já ti doložil pravidla, není moje chyba, že preferuješ žít ve svých lžích

2 lajkov

AI neví všecko, no Ferda s Tripperem ji to asi neopraví, když nedodaj vůbec nic.

1 lajk

Dá se tomu věřit, když jsou tyhle informace vytažené z nějakých fuck booků a né z oficiálních stránek?
Já se raději budu držet oficiálních stránek i když ani tam nemusí být informace zcela přesné.

Jakých stránek se držíš? My bychom to právě rádi věděli aby jsme byli chytřejší.

1 lajk

Ofiko stránku FIA jsem tu dal já, ale Ferda tomu nevěří :smiley:

1 lajk

image
image
image

Je to stejný slepenec jako Tvé názory.

Ti poradil Tripper takový důkaz ne? :joy:

1 lajk

Já ti tu dal oficiální pravidla FIA. Co si tu dal ty? svoje další výmysli a ještě u toho kopeš, tak každej si udělá obrázek kdo má pravdu v tomhle ohledu.

1 lajk

Známe své lidi. Důvěřuj, ale prověřuj.
A věř, že Atlasu hub opravdu věřit nebudu.

… a co jsi si teda prověřil aby jsi mohl tvrdit jak to je? Jen ten atlas hub? Aha :sweat_smile:

1 lajk

Než si je někdo upravil na Atlasu Hub, tak se pravidlům FIA opravdu podobat mohla.

Není to jen z atlasu hub, ale z dalších dvou nedůvěryhodných zdrojů. Vlastně s @HellHogr ze čtyřech.

Nemel blbosti a dokládej ne? Nebo napiš že jsi nic nenašel, ale tak jsi to z dřívějška pochopil ale teď to nějak nesedí. Jen zapíráš jak dítě, jinak si to neumím vysvětlit.

2 lajkov

Co zas meleš? Já dal screenshot z pravidel FIA, tady to máš zkracené pro anti tech talenty jako ty

2 lajkov

Jsou tam napsané pouze výhody a nikde není potvrzené že jim ty výhody zůstávají, jak ses tady protlačit atlasem hub.

To začíná na “F”, to je taky fuckbook. :scream::scream: xdd

2 lajkov