Já nemůžu za to, že do sebe vyilješ 4 radky a pak jdeš psát nesmysly. Máš tu doložené pravidla přimo z dokumentů FIA. Přelož si to, jestli to nedokáeš sám, vyvrací to ten nesmysl co si tu psal.
Díky, to že oni nic nedodávají a nevadí jim to, s tím těžko něco nadělám.
Už jsem Tě upozorňoval, že jestli mi chceš něco dávat v cizím jazyku, tak prosím kopírovat, né dodávat obrázky. Na ty Ti srum.
Ty sám si nečteš ani odkazy v češtině.
Já ti doložil pravidla, není moje chyba, že preferuješ žít ve svých lžích
AI neví všecko, no Ferda s Tripperem ji to asi neopraví, když nedodaj vůbec nic.
Dá se tomu věřit, když jsou tyhle informace vytažené z nějakých fuck booků a né z oficiálních stránek?
Já se raději budu držet oficiálních stránek i když ani tam nemusí být informace zcela přesné.
Jakých stránek se držíš? My bychom to právě rádi věděli aby jsme byli chytřejší.
Ofiko stránku FIA jsem tu dal já, ale Ferda tomu nevěří ![]()
![]()

Je to stejný slepenec jako Tvé názory.
Ti poradil Tripper takový důkaz ne? ![]()
Já ti tu dal oficiální pravidla FIA. Co si tu dal ty? svoje další výmysli a ještě u toho kopeš, tak každej si udělá obrázek kdo má pravdu v tomhle ohledu.
Známe své lidi. Důvěřuj, ale prověřuj.
A věř, že Atlasu hub opravdu věřit nebudu.
… a co jsi si teda prověřil aby jsi mohl tvrdit jak to je? Jen ten atlas hub? Aha ![]()
Než si je někdo upravil na Atlasu Hub, tak se pravidlům FIA opravdu podobat mohla.
Není to jen z atlasu hub, ale z dalších dvou nedůvěryhodných zdrojů. Vlastně s @HellHogr ze čtyřech.
Nemel blbosti a dokládej ne? Nebo napiš že jsi nic nenašel, ale tak jsi to z dřívějška pochopil ale teď to nějak nesedí. Jen zapíráš jak dítě, jinak si to neumím vysvětlit.
Co zas meleš? Já dal screenshot z pravidel FIA, tady to máš zkracené pro anti tech talenty jako ty
Jsou tam napsané pouze výhody a nikde není potvrzené že jim ty výhody zůstávají, jak ses tady protlačit atlasem hub.
To začíná na “F”, to je taky fuckbook. ![]()
xdd