Red Bull hľadá riešenie na svoje problémy, nasmerovať ho môže juniorský tím | Magazín F1 - F1online.sk

Čo môže Red Bull spraviť, aby sa nabudúce vyhol problémom, ktoré ho trápili na monackej hrboľatej trati? Christian Horner naznačuje, že mu môže pomôcť aj jedno veľmi cenné pozorovanie: Juniorský tím Racing Bulls v kniežatstve nemal ani zďaleka také problémy ako materská stajňa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156568/red-bull-hlada-riesenie-na-svoje-problemy-nasmerovat-ho-moze-juniorsky-tim

Jeden tím nesmie druhému len tak poskytnúť svoje dáta, takže Red Bull by nemal o problémoch priamo komunikovať s inžiniermi z Faenzy či pýtať sa na detaily ich nastavení.

Nieee … to by nikdy neurobili :wink: Oni hraju fairplay. :slight_smile: Ziaden team by to neurobil …
nepochopitelne ako moze mat jeden vlatnik 2 teams. Sialene.

1 Like

Dalsi co by mi to mohol vysvetlit… Co s tym ma spolocne vlastnictvo? Co konkretne brani Mercedesu dohodnut sa s Williamsom na tajnej vymene dat oproti RBR a VCARB? To ze nemaju spolocneho vlastnika? Nedaj sa vysmiat

To by byl podvod. Mercedes s tímto oslovit Williams by si koledoval a pořádný problém protože prostě Williams kope za sebe. Když máš společného vlastníka, je navázání takové spolupráce co se týče proveditelnosti zcela jiný level.

2 Likes

A to uz ako? Ked maju spolocneho vlastnika, tak je to povolene, alebo je to lahke alebo ako je to myslene? Wolff s Vowlesom by mali problem nieco dohodnut potichu aby o tom nikto iny nevedel?

co ma trocha desi, ze v RBR sa stazovali, ze im data z tunela nekoreluju s datami z trate.
A toto sa v RBR praveze nestavalo :cry:

Mám ti psát znovu co jsem napsal? Nebo není vůle to chápat?

2 Likes

Ked nieko pouzije vetu, “Je to maratón, nie šprint” sko teraz Horner, vzdy si spominiem na Hamiltona, ako potom nedobrzdil v Baku. Vycari usmev na tvari aj po rokoch :slightly_smiling_face:

co ten Binotto do astonu? veris tomu?

data sa vymienat nemozu, ani nebudu, ale stale si mozu vymenit zamestnancov, resp v ramci RT ich mozu priradit na ine projekty. Takisto mozu pouzivat rovnakych testovacich pilotov.

Mercedes mal cely minuly rok stazoval na rovnaku vec. RB20 je evidnente inspirovany minulorocnym Mercedesom. Je to zaujimave, ze maju zrazu podobne problemy.

2 Likes

Jako konzultant pro PT, jo, když tu pozici dělal přes 20 let u Ferrari

1 Like

Nope to nemůžou no :grinning:

no vidis, ani to nemozu. takze je to vsetko fer…

1 Like

No a pak ze nemaj noc spolecneho s Totem. Uz zacina Horner mluvit jako Wolf. Maji stesti ze maji Maxe.

aj vies povedat nejake detaily, kde sa RB20 inspiruje minulorocnym mercedesom ?

pozriem a vidim. nie som sam, najst mi to trvalo asi 5s.