George Russell sa prvýkrát v kariére dostal do boja o titul. Po troch dlhých rokoch vo výkonnostne poddimenzovanom Williamse a štyroch neľahkých sezónach v Mercedese, ktorý po návrate prísavného efektu nedokázal postaviť majstrovské auto, sa George konečne dočkal v tejto sezóne, avšak tentoraz narazil na veľmi konkurencieschopného tímového kolegu.
Tohle zní všelijak, ale rozhodně ne sebevědomě. “Ptal jsem se svého psychologa jestli jsem sobec?” Chlapče jsi v F1, mám pro tebe novinku. Jsi sobec, jinak bys tam nebyl.
Jedinou výjimkou jsou čtyři altruisti, kteří myslí vždy na ostatní a nikdy neupřednostňují sebe. Jsou to Max, Lando, Fernando a Lewis. Ti by se pro druhé rozdali.
Posledne sa toto riesilo pri Verstapenovi a jeho arogancii. Ale to sa pisalo, ze kazdy majster musi byt taky a mysliet iba na seba. A teraz sa tu hejtuje Russell ?
Kazdy jazdec musi byt sebec a mysliet iba na seba a svoje pokroky,uspechy. Inac majstrom nebude.
toto mu podla mna Wolff nahral do telefonu a Russell to kazdu noc pocuva dokolecka Spolu so “som silna sebavedoma zena, nie som sebec len mam schopnost mysliet na seba a som bezcitna. Team neuprednostnuje Antonelliho a maju ma radi.”
ano, ano.. ako sa (si to) Alonso a Hamilton rozdali v 2007 videl uplne kazdy. Max by rozdal vsetky body najradsej sebe, potom dlho dlho nic a az potom nejaky pilot F1.. preto musel mat v teame nosica vody a ked sa Perez snazil, tak ho odstavili. No a Lando Chuck Norris je nazvyme to nepriebojny, ten titul ziskal nejakym omylom (velmi silne auto ako Button) aj ked mal na male teda… ale mozno mu to iba Max dozicil schalne, ked je taky rozdavac
a yo Russell.. on ako nieje zly, taky trochu lepsi priemer, ale imho je moc namysleny. Na to, co dokazal by mal byt skromnejsi.. Leclerc neskace jak besna civava a dokazal toho daleko viac..
Lando není mistrem světa žádným omylem. Vydupal si na teamu odlišnou specifikaci auta. Od Kanady 2025 jezdili oba s jiným zavěšením. Takže s tou neprůbojností bych byl opatrný.