Reakcie padoku na koniec Daniela Ricciarda | Magazín F1 - F1online.sk

Zase to netreba prestreliť s tými mladými. Mali sme tu aj mladíkov, ktorí sa proste nechytli (a tým nemám na mysli platičov ako Latifi alebo Mazepin). Taký Hulkenberg dáva napríklad Audi oveľa viac dôvodov na angažovanie, než Pourchaire. A nielen tým, že je oveľa skúsenejší, ale aj tým, že je Nemec. Samozrejme, skúsenosti nadobudneš len tak, že ti tímy dajú šancu, ale zrovna jeho zotrvanie v F1 úplne chápem. Rovnako tak v prípade Gaslyho a Ocona. Pri tých tímoch zo zadnej časti poľa je super, ak majú kombináciu mladík + etablovaný pilot. Preto sa mi napríklad veľmi páči jazdecká zostava Haasu a Alpinu pre ďalší rok.

Ale ak Audi podpíšu k Hulkovi Bottasa, tak to bude prepadák. To by už mohli radšej podpísať aj toho Micka Schumachera. :smiley:

4 Likes

trochu som to prehnal - piatok vecer😂
a suhlasim, ideal je kombinacia skuseny a mladik, ale mozno aj v top teame,. ved co ide robit Wolf, ked tam da Kimiho👍
ale napriklad sainz, albon vo wiliams mi nedava zmysel.
a presne botas v audi to je uz ubohe

3 Likes

Btw Mick isiel posledny zavod WEC vo Fuji velmi pekne ten suboj z Porsche trvajuci ~pol kola 2-3 kola pred koncom bol fajnovy.

1 Like

Tak to prostě chodí.
Všichni chceme jako prvorozeného kluka, ale ty malé kočičandy si nás dokážou omotat kolem prstu okamžitě a bez výstrahy.
Navíc chlapi si vůbec neuvědomují jaký je to dar mít první holčičku a teprve až potom kluka.
Kluk je sice kořením chlapské hrdosti, ale dcérka se na oplátku dokáže o tátu postarat mnohem dříve než kluk.
Pořádně to zvažte budoucí rodičové a jestli se rozhodnete pro holčičku, tak nezapomeňte, že měkkým dírku neuděláte. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Hej, áno. Ale s tým, že mladík (rookie) v Top tíme, tak voči tomu som mierne skeptický. Jasné, generačné talenty ako Hamilton a Verstappen to zvládli. To ešte podotknem, že Hamilton to zvládol po príchode do majstrovského auta a v internom súboji s Alonsom. Ale to, že sa Antonelli dostal teraz do Mercedesu je aj vďaka Hamiltonovi. Wolf by ho inak pretlačil na 1-2 sezóny do Williamsu. Ani on ho tam pôvodne nezamýšľal dať hneď od začiatku.

Napríklad vo Ferrari sa mi páčilo ako skombinovali jazdeckú dvojicu Leclerc a Sainz. Jeden supertalent a ďalší veľký makač. Obaja kvalitný materiál na majstrovské súboje. Škoda, že to auto k tomu nedostali.

Vo Williamse urobili to isté, čo predtým Ferrari, ale trochu sa prerátali s tým, že Colapinto je až tak talentovaný. Ak by ho mali už pri rokovanich so Sainzom v monoposte, Sainz by asi musel klopať na dvere inde.

Áno, videl som. Myslím si, že v iných sériách nájde viac šťastia, než v F1. Koniec koncov, aj jeho otec začínal na športiakoch. Je to v génoch :slight_smile:

Vybrat sa to ale neda Ferdo :blush: prveho mam chlapca a cakame na 80% druheho :smirk: mlady este nema ani rok a uz fujazdi po dome na odrazadle a na vsetko co sa v okoli hybe reve “brrrrrrm” a pri GP sedi ako zhypnotizovany. Takze mozem len cakat, kedy mu baterkove auto bude malo, a mozem zvarat motokaru :rofl:

10 Likes

Tak to určitě chytil všechny geny po mě. Pěkně mi ho hlídej, ať se mu daří. :slightly_smiling_face:
Musí Ti dělat velkou radost. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Tak asi len, že gratulácia!

1 Like

Jasne ze robi :blush: hned sa cloveku zmenia priority

2 Likes

Teprve dětmi člověk dospívá.

Toto je velmi mile :slight_smile:
Taktiez gratulujem :four_leaf_clover:

1 Like

@rHapo vdaka chalani :blush:

Aj sedivie a plesivie :blush: buduci rok to bude zahul, jeden sa prave uci stat a druhy pride v januari :neutral_face: jedno straz a druhe obskakuj :rofl: myslim, ze to bude prva sezona za 23 rokov, kedy si nepozrem kazdy pretek

2 Likes

To máte nakročeno na solidní ďábelské spřežení. Abys nezačal šilhat, až bude jeden běhat a druhý zkoušet první krůčky (a padat…) :smile: .

Nepozries, budes spať. Oddychovať :joy: poznam to.

Oddychuj chuy :sweat_smile:

Všechno tohle přece taky k životu patří.