RB sa od ďalšej sezóny prizná k menu Racing Bulls, potvrdil Bayer | Magazín F1 - F1online.sk

Niekdajší tím AlphaTauri od začiatku sezóny preteká pod novým menom Visa Cash App RB, no od budúceho roka sa to zmení. Generálny riaditeľ stajne Peter Bayer potvrdil, že sa jeho tím “prizná” k tomu, čo vlastne znamená skratka RB a bude sa podľa nej aj nazývať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179719/rb-sa-od-dalsej-sezony-prizna-k-menu-racing-bulls-potvrdil-bayer

Další šaškárna na jeden rok.
Mi se nejvíce zamlouvá název z oficiální stránky F1 “Rubidium”.

Aha, tak už jsem konečně pochopil jak jsi na název Rubidium přišel :grinning:.

Myslím, že máš zapnutý nějaký překladač, nebo nápovědu, popř.AI, která z názvu Rb mylně vyhodnotila Rubídium, páč je to prvek z periodické soustavy prvků a má chemickou značku Rb.

7 Likes

najviac sa mi pacil nazov Toro Rosso - bo to jasny odkaz spojenia s Red Bullom, aj s talianskou tradiciou Minardi

2 Likes

Ano, je to tak. Ale na druhou stranu musíme uznat, že i ten hloupý překládač má více rozumu než vedení RB, kteří vymýšlejí nesmyslně dlouhé zkratky.
Alpha Tauri se ještě dalo, ale jak píše @GaboLFC , tak Toro Rosso stále nejpřehlednější název.
A Rubidium je taky hezký, proto ho rád používám.

4 Likes

z tych 120 kauz a tem, ktore sa riesili tento rok, je toto uplne ze najdebilnejsia. konecne si hlavy pomazane povedali, ze vetru neporucis a spamatali sa.

plus standardna poznamka, keby rb zacali vyhravat a ludia by pindali, ze preco ste to nevraveli, ked boli posledni: “mali by to predat, kedze maju spolocny majitelsky zaklad s redbulom”.