tak mercedes tuto sezonu vobec nechape fungovanie auta a na toto neboli zvyknuti a tak cely tim maka vyhradne na lujza a bottas ten nech si pomoze ako vie a ak nevie tak ho este zjebu a to aj za to za co nemoze 
v tom monaku to nebola chyba bottas, ale mechanika co drzal koleso na vymenu. ten ho dal tak nestastne ze mechanik s pistolou ju nemohol spravne nasadit zacal odskrutkovavat maticu ked mal pistol sikmo a tym zbrusil zuby na matici. fakt nechapem ako si toto wolffik nemohl vsimnut ved aj na tych nekvalitnych youtube videach to je uplne jasne vidiet a tim ma k dispozicii urcite kvalitnejsie zaznamy
tak to vypada, ze mercedes resp. wolffik sa pripravuje na koho zhodit pripadny neuspech v sampionatoch
to co predvadza mercedes nieje normalne,neni mozne aby sa od piatku obaja jazdci trapili a potom zrazu v kvalifikacii jeden z nich najde rychlost a tim nevie preco a nevie preco sa to nepodarilo tomu druhemu. oni si to vlastne len vymenili z monaka no len kym v baku lujzo o podium prisiel len a len vlastnou vinou, tak bottas len a len vinou timu a samozrejme wolff lujza ochranoval a skolacku chybu ktoru si ja osobne napamatam, ze by niekto spravil zhadzoval na akusi nahodu, tak v pripade bottas na neho zhodil jednoznacnu chybu mechanikov
ako ja chapem preco to wolff robi lebo on dobre vie, ze lujzo ak by sa dostal do vyvrtky tak to s nim mozu zabalit a ze bottas je co do psychickej odolnosti na tom ovela lepsie a nepotrebuje zaobchadzanie v rukavickach a neustale vychvalovanie ako viacnasobni majstri, ale nalozit mu aj za to za co nemoze tak to je podla mna uz trapne aj na takeho pokrytca akym je wolff
a tiez s tym perezom by som este pockal na hodnotenie, lebo vysli mu jedny preteky a aj to vdaka nahode(verstappen) a chybe mercedesu(boxy) a naslednej chybe lujza, ktory ak by nespravil tu hlupost s brzdami tak ho po restarte predbehne
inak je paradoxne, ze redbull ktory roky ignoroval svoje dvojky a namiesto podpory ich dokazal este psychicky nicit tak teraz sa voci perezovi spravaju tak ako by sa tim spravat mal ale taky mercedes ktory velmi dobre vie ako potrebna je podpora timovej dvojky v boji o tituly tak oni namiesto podpory svoju dvojku zhadzuju a to este aj za veci za ktore vobec nemoze :)
ktovie ako to je s tym mercedesom, chce odist z f1, nechce odist z f1, naco predaval tretinu timu ineosu, preco dovolil angazovanie svojho sefa v konkurecnom projekte,…? namiesto toho aby sa plne venovali udrzaniu sa na vyslni tak sa rozptyluju inymi vecami