Ralf Schumacher si „vie veľmi dobre predstaviť“, že Hamilton odíde z F1 už po tejto sezóne | Magazín F1 - F1online.sk

kktiny jak hejterko, diky

To ty si tu samozrejme písal samé múdrosti .hlavne tá fotka Hitlera s Tisom má úžasnú výpovednú hodnotu na stránke F1 .pozri na svoje predošlé príspevky hejterko.koľko mas rokov?? 16-17?

1 Like

Však to je tvoje fotka s @Christian_Horner, si nepamatuješ vaše setkání?

Ako malé decko .ale fakt koľko máš rokov? Dospelý ešte isto nebudeš.

1 Like

Jak jsem vyhrál válku:

Dnes už bych tu knihu pro jednoduchost myšlenky asi nedal, ale když jsem ji četl někdy před čtyřiceti léty, tak jsem se hodně bavil. :slightly_smiling_face:

Jediny sasek si tu ty. Ja sa na tomto fore nehram na nieco viac, ako ty a nestaviam sa do pozicie neomylneho, ktory ked nieco nahodou trafi, tak od ostatnych vyzaduje ospravedlnenie. Chore zmyslanie chorej doby.
Tych, ktorych si vymenoval, dokazes kritizovat,lebo ti nepritakavaju, ake bobek ano a teraz mlcis. Podobne aj Pufko.

3 Likes

Kde mlčím? Však jsem napsal, že to Bob přehnal. Sis zas akorát nakakal do pusy, tak tu budeš kopat jako malej harant😄

1 Like

Vidim,ze nemas vsetkych pokope. Ja som tuto temu vycerpal a nemam zaujem sa s cudakom hadat o niecom, o com viem, ze mam pravdu.:stuck_out_tongue:

X

Jj, chorá doba, chorej embarrasing Kosh

1 Like

Nejhorsi mistni prispevovatele jsou:

@Christian_Horner
@stev

Je to makačka být jednička.

1 Like